merveiyd Merhaba arkadaşlar dün itibariyle çok fena mide bulantısı ve afedersiniz kusma yaşıyorum, artık ağlayacağım her yediğim ya da yemediğim anda midem ağzımda yaşıyorum. Var mı yapıp da memnun kaldığınız bi yöntem ya da bi ilaç?
Vera09 merveiyd canım hemen sağlık ocağına yada hastaneye gidip doktoruna prilam yazdırmalısın yoksa geçmez
merveiyd Vera09 Şimdi sağlık ocağından geliyorum canım prilam yazdırdım gece içeceğim inşallah işe yarar
Tugba__- merveiyd doktorum vermisti prilam kullanmıştım hayat kurtaricimdi resmen içim dışıma çıkıyordu benimde 4 5 kilo vermiştim hatta kullaadan önce
merveiyd Tugba__- Ah seni o kadar iyi anlıyorum ki mükemmel bi iştahım vardı mahvoldum iki günde yüzüm soldu bildiğin, prilam yazdırdım şimdi gece kullanacağım inşallah bende de işe yarar
Vera09 merveiyd inşallah yarar bugün idare et gece yatmadan iki tane iç prospektüsünü de oku geçmiş olsun🙏🏻🌸
Derya-38 merveiyd 7+1 benimki bende çok kötüydüm ama baya kötü olmadık kokular alıyorum bazı odalara girmek istemiyorum kokuyor diye bi hap aldım her gün kullanıyorum 4 gündür kullanıyorum hiç bulantı kusma olmadı çok şükür
Derya-38 merveiyd nausema ismi çok şükür iyi geldi şu ilk 3 ay geçse diğer aylar rahat kullanmazsam çökerim oğluma eşime yemek bile yapamıyordum