Efsunala_ 47 kiloyla evlendim 52 kiloyla hamile kaldım 16+5 teyiz aynı kilodayım bende şaşırıyorum çünkü aldığımı düşünüyorum ama tartıda hep 52 çıkıyorum
Gamze464 pinarrrr95 52-53 ile hamile kaldım şu an 38+2 62 kiloyum 10 kilo aldım ilk hamileliğim benim karnım pek büyümedi pazartesi doğum var benim karnım başkasının 3-4 aylık karnı gibi başka bir yerimden kilo almadım çok şükür hemencecik doğurup bunları da eritip süslenip püslenip gezmek istiyorum 😊
Tospikannesiiiii star3star ah malesef biz biliyoruz 1.5 yaşında oglum bile çok çekti şükür iyi o şuan
star3star Tospikannesiiiii büyük insanı bile nsıl etkiliyo kemikleri dökülüyo resmen heleki cocukları düşünemiyorum yavrum ne ızdırabı olmustur😔gelmiş geçmiş olsun inşallah🤲🏻
ikicocuklubiranne pinarrrr95 ilk gebeliğimde 20 kilo aldım. 60 la hamile kaldım 80 le doğuma girdim 😂 hepsi gitti ama rahatım. Şimdi ikinci hamileliğim bu sefer daha az kilo alıyorum sanıyorum. 6. Ayı doldurdum 7 kilo almışım.
Byrvo pinarrrr95 ben kilolu hamile kaldığım için şuan sadece bebegimi ve kendimin sağlığını düşünüyorum saglikli besleniyorum yinede kilo artışım oluyor bazı insanlar 6 ayligim 2 kilo aldim falan diyolar moralim bozuluyor ama sonra her beden farkli napiyim diyorum doğumdan sonra hemen diyetttt😀😀
Arife2736 pinarrrr95 aman boşver sonra verirsin bende ilk hamileliğimde çok kilo almıştım şuan ikinciye hamileyim 73 le hamile kaldım 78 kiloyum ama asıl bundan sonra kilo alırım dert etmiyorum sende etme doğumdan sonra veririz
Betusgani pinarrrr95 56 ile hamile kaldım suan 35 haftalık 70 kiloyum ama ödem var 🥲 75le doğuma girsem şükredicem 🫠
Annesininportakali53 pinarrrr95 40 kilo ile evlendim 1.5 yıldır evliyim hiç kilo almadim 40 la hamile kaldım 22+0 haftaligiz 46 olduk 6 kilo aldım ☺
mucizemm_00 pinarrrr95 ben evlendiğim zaman 65 kiloydum evlilikten sonra 69kilo oldum 😄 sonra hamile kaldım şuan 73 kiloyum ve henüz 14.haftadayim 😂😂 bakalım bu gidişle kaç kiloyla doğum yapacam😅