Aysnremir23 Bugün bu iğneyi vurulucam kısmetse düşük tehlikem var gülmeyin ama iğneden korkar oldum 🤭 acaba acıtır mı yaptıran varmı linçlemeyin lütfen 🙏🏻, 😂
HilalEyce Aysnremir23 İğne biraz yakıyor. İğneden sonra yürümenizi tavsiye ederim. Biraz ağrı yapıyor sonra geçiyor.
Umutluanne1 Aysnremir23 hiç bişey olmuyor hiç korkma 3 günde bir vuruluyorum 2 aydır . 9 ay vurul derse yine vurulurum o derece
Nsnese Aysnremir23 bende 35. Haftama kadar yaptırdım. Yaparken çok ağrımıyor ama 1 gün sonra falan beze oluyor kaşınıyor o zaman rahatsız ediyordu beni. Yapıldıktan sonra güzelce bastırın birde yapan kişi yavaş versin ilacı rica edin de. Korkulacak bişey yok yani
Hayattumutt Bazen acıtıyor,bazen hiç acıtmıyor,3günde bir 2 aydır yaptırıyorum düşün artık 😅,tam haftada bire düşecekti yine kanamam oldu.
Aysnremir23 Hayattumutt Benim bugün ilk bakalım 🤭 yemin ederim korkuyorum haha Anne olmak zorr Allah yardımcımız olsun inşallah kanama dururda bizde rahat nefes alırız.
Deletedmom_10 Aysnremir23 Allah kolaylık versın arkadaşım en başta o iğne ile başlıyor maraton… sonra aylık kan vermeler bulantılar kusmalar … vajinal muayeneler . Katlanamam dediğin şeylere katlanıyor korkarım dediğin şeyleri bebeğin için dimdik karşılıyorsun. Onu görmek hareketlerini hissetmek hıçkırığını hissetmek o kadar bağlıyor ki . Daha doğmadan anne oluyorsun içinden çıktıktan sonra bağrına basacağın günü iple çakıyorsun. Yanı uzattım diyeceğim o ki o iğne en kolayı şuan ağrılae sancılar uykusuz geceler sersem gündüzler ağırlaşan bacaklar … daha neler var.. ama o hareket edince içinde hepsi geçiyor şükür diyorsun. Kaybetme korkusu yaşadığında hepsine razıyım Allahım nolur benımle kalsın diye dua ederek koşturuyorsun hastaneye . Analık cok özel şey yaa.. Rabbım tüm isteyen kardeşlerimize gebelıgı annelıgı tattırsın. İğne canını yakarsa şükret iyi ki benımle de . İyi ki orada de olmayanlara da dua et ıns . Hayırlı olsun bebeğin 🌺
Umutluanne1 Aysnremir23 ama vuran hemşirenin etkisi büyük yavaş yavaş vurulması gereken bir iğneymiş yağlı olduğu için
Hale29 Bende kullandm 3 güne 1 yakıyor ve o bölge biraz ağrıyor 1.5 ay sonra tekrar kanama olunca bi defa progestan igne verdi dr o daha iyi geldi açıkçası daha etkili oldu oda ayni şekilde sonrasnda ağrı yapıyor ok geçmiş olsun
Aysnremir23 Nsnese süper bi bilgi teşekkür ederim sizee Allah razı olsun ❤️ Kucağınıza sağ salim alın inşallah ❤️
Aysnremir23 Deletedmom_10 Ne kadar güzel yazmışsınız duygulandım. Benim 1 oğlum daha var ve hepsi doğru annelik çook naşka bambaşka
Deletedmom_10 Aysnremir23 Aaa ben düşük iğnesinden korkunca daha yenı tazecik gebesiniz sandım siz kıdemlıymıssınız :) Hayırla büyüsünler ıns
[silindi] Aysnremir23 acicak mi diye dusunmemeni tavsiye ederim bebege sifa olucak diye kendini teselli edersen acimiyor vurulduktan sonra yurumen onemli yurudukce dagiliyor cunku yagli igne