Ruveyda_baskapan Kızlar özellikle sabahları uyandığımda farkediyorum ellerim parmaklarım uyuşmuş oluyor ödem mi oluyor acaba
Efemom2 Ruveyda_baskapan aynı sorunu bende yaşıyorm dün doktora sordm artk ödem oldugu için normal dedi
Betusgani Ruveyda_baskapan ben bu konudan çok şikayetçiyim ellerimi kapatamiyorum, bir şey tutamıyorum sabahları kahvaltı hazırlamak bile zulüm oluyor 🥲 35+2 yiz doktorum ödemden dolayı oluyor normal havalar sıcak bol bol su iç dedi 🫠
Rabia1012 Ruveyda_baskapan daha geçen doktora bunu söyledim böyle yeni olmaya başladı ellerimin içi uyuşuyor üstüne yatarsın da karıncalaşır ya onun gibi doktor da magnezyum ilacı yazıyım rahatlatır dedi
NehirinAnnesiii Ruveyda_baskapan benimde aynı sorun var sabah uyandığımda kapatamiyorum parmaklarımı uyusuklukta oluyor odemden büyük ihtimalle 35+5 bende
Efemom2 Ruveyda_baskapan güzel haberleler dönün inşallah bizde dün gittik artk her hafta çagırıyolar haftaya tekrar gidicez
Efemom2 Ruveyda_baskapan biz biraz minyon çıktık ya 2300grm inşallah 3kiloyu görür biraz üzüldüm kafama taktm ama doktor normal dedi bakalm haftayada kadr doping yapmam lazım 😄
Efemom2 Ruveyda_baskapan inşallah canım bakalm saglıklı olsunda kilo bi şekilde alınır bizde eşimle minyonz zaten iri bi bebek beklemiyrm ama insan burda fln okuynca bi üzülüyo 😊
Hesnagezer07 Betusgani ay ne güzel günümüz aynı:) bende sabahları ellerim afedersiniz kazık gibi uyanıyorum kiviramiyorum parmaklarımı ama doktorum normal ödem dedi. Ama 2 gündür hareketleri çok azaldı sizde de böyle bir durum oldu mu acaba sormak istedim
Ruveyda_baskapan Rabia1012 valla rahatsız edici elimi yumruk yapıp sıkamıyorum İnan ki o derece uyuşuk oluyor
elisa_ Ruveyda_baskapan aslında 52 kiloydum 49 a düşmüşüm bulantılar yüzünden , tuz biraz bastırdığı İçin şu ara fazla tüketiyorum belki o yüzden olabilir ☹️