AyseZ Cantanem44 merhaba.. ben düşük riskine sebep olduğunu duymadım. Doktorum kan değerim düşük diye günde max 2 defa içebileceğimi söylemişti. Ben hamile kaldığımdan beri hergün 1 defa içiyorum, bi sıkıntısını görmedim. Kendi doktorun özellikle içme demediyse içebilirsin 1 tane bence..
Morvi Cantanem44 aklına takılan herşeyi doktoruna sor bence de :) herkes farklı yaşıyor hamileliğini , en kesin bilgi doktorundan verilir :)) Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin 🙏🏻
meritt Hamile kalmadan önce günde bir defada olsa içmeden duramazdım. Hamile kaldıktan sonra kahveden nefret eder oldum ilginç bir şekilde🙄 şuan 7 aylık hamileyim hala kahveyi aman aman içemiyorum 2 yudumdan sonra gerisi kalıyor.😆 Halbuki kahveyi çok seven biriydim ❤️ Doğumdan sonra ne olur tekrar severmiyim bilemiyorum 🤩
IlaydaOrhanKopuz Cantanem44 canım belli bir kafein oranını geçmemiz lazm.ama kafein sadece kahve de yok. Çay da da var çikolata da var.ben hiç çay tüketmiyorum nescafe de tüketmiyorum çikolata da ondan gün de 1 tane duble türk kahvesi içiyorum şekersiz . Hamileliğimin ilk ayları küçük 3 tane içtiğim bile oluyordu 🙊 ama normali günde 1 fincan tüketebilirsin.
Cantanem44 Kızlar doktora sordum haftada 1 içebilirsin dedi 😂😂😂birde ritim bozukluğu vardı bende onada kardiyolojiye gitmen lazım ama kahvede net konuştu 😂
Feelina Örn ; Günde 2 paket sigara içen ben hamilelik testi sonucumu gördükten sonra o an bıraktım aklıma bile gelmiyor.
Dyg34 Cantanem44 kahve günde 1 adet içilebiliyormus almam gereken ML miktari bir kucuk turk kahvesi ama ben ilk 3 ay içmedim sonra gunde hergun 1 bardak içtim ama cok canın cekiyorsa ılk 3 ayda da içebilirsin bir bardaktan birsey olmaz
LinaDuru Canın istiyorsa doktoruna sor abartmadan iç tabi. Sonuçta hamileyken canın bişey isteyip onu tadamamakta iyi bişey değil. Ben 20 haftalığım Türk kahvesine bayılırdım telvesini falan yerdim yani. Ne zaman hamile kaldım bana çamur gibi gelmeye başladı. Kokusuna bile dayanamıyorum. Ben varken ortamda insanlar asla kahve yapmıyor. O derece midem bulanıyor. Benim yerime de için izin verirse özledim valla ☕️ 😁
yagmurtpl Cantanem44 biz daha 5+6 olduk günde 1-2 fincan Türk kahvesi icebilirsin ama neskafe içme, cayı da şekersiz birkaç bardak içebilirsin dedi, tehlikeli olsa içme derdi di mi 🧐 anlamadım şimdi ben nerdeyse her gün 1fincan içiyorum kafam karıştı iyice 😕
MelisHayal Bende günde 1 2 içiyorum canım isterse 20 haftalığım hiç duymamıştım düşük tehlikesini ama olsa doktorlar özellikle uyarırdı bitki çaylarında olduğu gibi diye düşünüyorum 🧐
Krm Cantanem44 kahve benim vazgeçilmezim. Hiç bırakmadım. Bildiğim kadarıyla 150 cl kadar içilebilir. Ama sen kendi doktoruna da sor. Sorunsuz bir gebelikti çünkü senin özel durumun olabilir. Doktorum da herşeyden iç ama az çay da icebilirsin demişti. 29 haftaligim.
Cantanem44 Krm sordum dün randevum vardı canım haftada 1 dedi 4 düşüğüm var ve çarpıntı sorunum var kahve 1 yeter fazla bile dedi😂
Myhoney Ben dra sorma ihtiyacı bile hissetmedim.günde 1 fincan içiyorum cayda 1 fincan.ama bazen 2 ye cıkabiliyor.maydonozda ve nar diiil ama ekşiside yiyorum.onca şeye ragmen rahme tututan bebeğin yediğim yada içtiğim bişeyle düşmeyeceğine inanıyorum.13 haftadayız bi sıkıntı olmadı çok şükür.Allaha emanet😊