Cantanem44 Kbrmrt 10 haftalık oldum ama işte yinede bilmiyorum 15 e kadar beklesem mi☺️Olacak olduktan sonra 15 de de olur gerçi😔
Albertos Cantanem44 canım bende kahveyi çok severim bu güzellikten mahrum kaldım 23 haftalık oldum ama misbon kahveli şekerle tatmin oluyorum arada atıyorum ağzıma dene 😉sende
Angell Cantanem44 bazı şeyleri bizler çok abartiyoruz diye düşünüyorum mesela aylarca maydanoz yedim son zamanlar burda okudum ki zararliymis yenmemesi gerekiyormuş yani canin çekiyorsa iç tabi canım
Umutlu2272 Cantanem44 tam hatırlamıyorum ama ara ara içiyorumdum hergün değil. 8.haftadan sonra genelde içtim birtane hergün
Mutlukalp Cantanem44 Ben çok faydalı olmadığını duymuştum zaten içmedim hiç 8. Ayda canım hep istedi içtim doktora öylesine sordum hayır içme hem sana hem bebeğe iyi değil dedi 🤷🏻♀️ 😊
Aybukealtintas Cantanem44 ilk başlarda kokusu biraz midemi kaldırıyordu ama sonra geçti simdi günde 3 bardak bile içtiğim oluyor 🤗
Cantanem44 Angell maydonoz dereotu evet ilk aylar düşük tehlikesi yapıyormuş ben de sadece az maydonoz tüketmiştim hatta Nar suyu içtim o akşam kırmızı renkte lekelenmelerim oldu soluğu hastanede aldım 😔
Cantanem44 Nar suyu bence dikkatli tüketilmeli özellikle ilk 3 ay !!! 2 kere içtim aynı haftada farklı günlerde kırmızı leke geldi belki olacağı vardır onu bilemem ama daha içmedim
Matahari Cantanem44 kısa bir süre sonra değil hemen kaldır canım ilk aylarda bebeğinin organları gelişene kadar içme
Ozge1008 Cantanem44 ilk üç ay iki üç günde bir içtim ama şimdi her gün içiyorum. Hatta günde iki kere içtiğimde oluyo. Düşük yaptığını duymadım hiç sadece kafeinden dolayu dikkatli tüketilmeli