yokaglamiyomgozumadozkacti_- Fatma0090 inşallah benimde öyle olur öncekini baya erken olmuştu 32 haftalik doğdu şimdi de 32 haftadayim ama çok şükür bi sıkıntım yok
Fatma0090 yokaglamiyomgozumadozkacti_- inşallah canım bende insallah o haftaları görürüm benimde ilkim 23 haftada doğdu ikizlerim kaybettim bunda da 24+6 olduk bugun ama su azlığımız var bugunde hareket hissetmedim daha Bi sağlık ocagına kalp atımını dinlemeye gidicem korku sardı içimi
Nurercan Annesininportakali53 benim il gebeliğim. Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin. Detaylı usg hariç 8 haftadır doktora gitmedik. Minik kızımın tekmelerini her gece hissediyorum. İnsan hissetmeyince endişeye kapılıyor.
Maden Duygunas çok şaşırdım şuan cinsiyetin belli olmamasına bende o zamanlarda anca alırım harelde birşeyler
Bernosmn Czn2105 Son 140 inşallah sağ salim almak nasip olur bütün bekleyen annelere ve bize aminn 🥲🙏🙏
Saliha_Srcn9 Allah nasip ederse son 98 gün 3 trimestere geçmemize 6 gün var. İnşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız sağlıklı olsunlar Amin🤲🏻🤰🏻❤😊