Bltkrn Czn2105 son 30 gün ikizlerime kavuşmamıza daha erken de olabilirmiş rabbim herkesin evladına sağsaglim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin🥰
D_erya Merhabalar şuan 31. Haftadayım pupp deri hastalığı geçiriyorum ağır derecede doktorum doğum yapmadan geçmeyeceğini söyledi benim gibi bu hastalığı yaşayan var mı varsa geçiren bir hap krem oldu mu ne olur yardımcı olun çok acı çekiyorum
Prens_annesi9 Czn2105 benim de son 40 gün kaldı başı aşağı sezaryan olacağım herhalde normal isterken zaman ne gösterir bilmiyorum
GlsMila aysegulpkr aramızda 1 gğn var herhangi bir ağrı falan var mı sende ben de 30 gün kaldı bel ağrısı var arada kasık ağrısı oluyor bazen hareklerğnden kaynaklıda ağrım oluyor ve 1 haftadır beyaz bir akıntı geliyor arada
aysegulpkr GlsMila benim de belim çok ağrıyor . Ama beni en çok zorlayan bacak ve genital bölge ağrısı hraketimi kısıtlıyor resmenn . Lramülar giriyor sürekli bacağıma . Senin bebişin cinsiyeti kız mı 🤭
elifuslu1002 Czn2105 seni anlıyorum cnm benim de ilk gebeligim öyle olmuştu 29+1 deyim çok şükür inşallah sağ salim kucağımıza alırız hem var ya geçemez dediğin anda birden geçi veriyor ben geçmiyor geçmiyor dedim inşallah atarsa 75