Damla________ Teşekkürler herkeze. Dün kanamam oldu sancı çıktı 2 cm açılma vardı akşam 8den sabah 6 ya kadar sancı cektim çok zordu 1 saat daha dayansam normale az kalmıştı yok dedim ben sezeryan istiyorum komple bayılttık beni çok güzel kalktım suan hastanedeyim sabah çıkıyorum kızım da iyi bende
sumin Damla________ doğum hikayemiz aynıymış 🙂 ama benimki sonunda mecburi sezeryan oldu 2cm açıklıkla gittim.suni sancı gerçekten çok sanciymis..hayırlısı diyelim. Sezeryanda kolay olmuyormus ben hala hastanedeyim kendime gelemedim🙁
Gozdem Damla________ aaa gözün aydın canım 😍 Sağlıcakla kucağına almana çok sevindim darısı başıma inşallah 🙏
Sinemm Gözün aydın canım demekki dün ki belirtilmiş kaç haftalık doğum oldu birde bebiş kilosu kaç 🙂)darısı basimiza
Sareninannesi @Damla________ hayırlı olsun canımm Rabbim analı babalı saglıklı büyütsün inşaAllah gözünüz aydın 😇 darısı bizlerin basınahayırlısıyla inşaAllah 😍
SalihaTelli Gözünüz aydın canım, Allah sağ sağlim büyütmeyi nasip etsin Allah analı babalı büyütsün , nazarlardan korusun meleğini🙏🏻 Darısı bize inşalllah 😍💞
5yillikkmucizem Damla________ gözünüz aydın Rabbim güle güle sağlıklı büyütmeyi nasip etsin insAllah ❤
Zeynep23 Damla________ ayyyyy dün okudum yazını doğdu mu duramadı minnoş kıyamam ya sağlıkla büyütün inşallah 💕💕
Naznaz Gözün aydın damla 🎊🎊🎊 kaçıncı haftada geldi kuzun pendikte mi oldu doğum.. Saglıklı hayırlı bir evlat olsun inşallah 🙏🏻
KrMuratule Damla________ gözün aydın Allah analı babalı büyütsün seninle aynı zamandaymışız benden önce kavuştun bebişine 😊 ultrasondaki kilosuyla çok fark var mı arada yoksa aynı kiloda mı doğdu
busraali Damla________ gözün aydın allah analı babalı büyütsün hayırlı salih evlat olsun inşallah 🙏🙏🙏 ciğer geliştirici felan yapmadılar değil mi
Deniz14 Damla________ Allah analı babalı büyütsün hep mutlu günlerini görün İnşallah🙏🏻 Artık darısı bizim başımıza🙈 Güle güle büyüt mis kokulu yavrunu❤