Nurerdgn Damla________ cok sevindim anali babali hayitli saglikli buyusun insaallah cok opun koklayin bizim yerimize de 😍😍😍
Elfibrhm2609 Damla________ doğum hikayenizi sabırsızlıkla bekliyorum 😍😍allah anneli babalı büyütsün inşallah
1PrensAnnesi Damla________ 😍😍😍 hayırlı uğurlu bi evlat olsun inş damlacığım çok sevindim sende doğurdun şükür sıra bana geldi galiba💕 Kendini toprladığında inş doğum hikayeni paylaş bizimle bekliyorum💙
EbrarBulut Damla________ Ya maşaAllah sizinle aynıydık doğmuss kuzunuz hayırlı evlat olsun küvezde mı şuanda kilosu nasıl hemen toparlansın kuzun inşaAllah
Vldn Damla________ ya ben dün gördüm az daha doğuruyodum diye müsait oldugunda anlatrmısın doğum hikayeni😍😍 allah analı babalı büyütsün bu arada
Elfgny Damla________ ayy ben şook 😮 yaa ne güzel çok sevindim canımm heyecanla bekliyorum hikayeni😍 gözün aydın ❤
pamuksekerinannesi Damla________ Canım gözün aydın hayırlı uğurlu olsun,sağlıkla büyüsün İnşallah🙏😍💕🎀 Hangi hastanede Doğum yaptın normal mi doğdu ay kendine gelince anlat bize de😍 Çok heyecanlı😍😍
Melos Allah analı babalı büyütsün meleğinizi ☺ Gözünüz aydınnnn ☺ Şimdi ne kadar mutlu ve heyecanlısınızdır Allah bozmasın ☺☺