Fatma0090 doktor birşey demedi henüz kayıplarım da 7- 8 -9 haftada oldu kan sulandiric fayda etmiodu ilk kayıp sonrası eski doktor myom var dedi ameliyat etti 3.den snra ben başka doktor buldum oda dar dedi filmde yatması için yer yokmuş yer yaptı boru gbi T seklndymis ama snra takip etmedi hamile kalmadım bu doktorumu buldum tüp bebekci oda film çektirdi yapışıklık çıktı ameliyat etti ama ameliyatta bi ton sey çıktı sol yumurtlaik önüne bağırsaklar gelmiş oralar da yapışmış vs ne varsa düzeltti 2 ay snra cook emin değildi yaparken ama aşılama yapalım dedik deneyelim kaliteli olsun die ama covit gbi hasta oldum tutmadı estrofem kullandrildu snra bıraktirdi docent tüp bebek doktorum bu onlar daha iyi anlio die başlamıştım şimdi kendim yine hamile kaldım yine ilk kez büyüdük daha hepte aşağıdan baktı 11 e kadar gecn hafta 11 hafta da karnıma gcti orsan bakmaya başladı artık daha dedi birşey olmaz rahat ol dedi ama burda okuyorum çok bu konuyu kafama takıldı cuma profosor bakıcakmis ikiliye ona soracam