43serife Tk3418 bir tane oğlum var 9 yaşında ama ona rağmen ne alacağımı napicami bilmiyorum unuttum hâlâ hazır değil hastane çantasına konulacak şeyler ikimizin de 🙄🤦🏻♀️
incitanem94 Tk3418 ben uzun aldım ama kısa kollu desenli zıbın tarzı bir şeylerde aldım. Öğlen filan çok sıcak olursa onlarla durdurum. Akşamları uzun kollu giydiririm diye düşünüyorum.
Merveofs Uzun da aldım kısa kol da aldım bizim burası aşırı sıcak sürekli uzun giydiremem pişik, isilik olur bebiş. Her şeyimiz hazır tamam şu an çanta hazırlamaya gidiyorum 😊
Minnacksevdack Tk3418 ağustos sonu doğumumuz. Ama evimiz normalden daha sıcak. O yüzden biraz daha ince şeyler aldım 0-3 aylık olanları. Sonrasını biraz daha kalın aldım diyebilirim. 🌸
Aytiii Tk3418 mustella kurutuyormuş, kepek yapıyormuş çocukta..ben ckiccoyu düşünüyorum ama emin değilim
aslhansrc1 Tk3418 benimde inş. Agustos 8 yada 10nu tam net belli degil tarihi, hem uzun hem kısa kollu aldım herşey ütülü fakat hastane çantasını daha almadıgım için hazırlayamadım 😕
Tk3418 aslhansrc1 Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hazır olduktan sonra yerleştirmesi kolay olur