Minagezer Anna-aslan Tesekkür ederim darısı başımıza insallah istediği zamanda sağlıkla gelsin tüm minikler🌸
Minagezer yasemin_- masallah size sağlkla gelsin istiyor insan ama bi yandan da çok gecikmesin istiyor Annelik🙈🥰
Pulika Bende 30. haftadayım ama sıcaklardan da bunalmaya başlıyorım cok yorucu hamilelik bence enerjim bitiyo bi yandan doğsun istiyorum daha da eksiklerimiz var tamamlıcaz ama doğuran kurtuluyor valla 🤣
Hatce22 Pulika ahh bana sicak deme o sicaktan ne uyuyabiliyorum ne rahat yüzü görüyorum valla agladigim oluyor sicaktan bide kaynana evindeyim rahatca giyinip gezemiyorum ev icinde de ölücem diyorum artik valla bak 37+2 deyim ama sanki canim çıkacak dogum olana kadar
Rabia06 Minagezer Canım bende ilk kızımı 40+3 haftalıkken dogurdum İkinci kızımıda tam 39+0 haftalikken dogurdum şuandada hamileyim 5+5 haftalıgız Bakalm bu bebişimiz nasıl dogmak isticek 😍
Seymaben emine_ylmz normal rutin kontrole diye gitmistim ultrasonda doktorum bebegin suyu bitmis hareketlerinde azalma varmi demisti bende evet azaldi ama yeri daraldığı icin saniyordum ben dedim sonra nstye bagladilar kalp atislarinda problem var dedi hemen sezeryana alindim❤️
Fundatercuman Seymaben Yarın kontrole gidicem böyle bı manzarayla karşılaşmak beni çok geriyor 😂 36+6yım 37 diyeyim hadi 😂
emine_ylmz Seymaben benimde iç çamaşırım sürekli ıslanıyor acaba bende de olabilir mi diye endişe ediyorum
Minagezer mhmmddgc Ay bi yandan erken olur küveze girer diye korkuyorum bi yandan bian önce kucağıma almak istiyorum hayırlısı🥰🙈