Minagezer Bugün itibariyle 33+5 iz ilk hamileliğim oğlumuz gelecek Allahın izniyle ne zaman doğurcam diye düşünüp duruyorum sanki oda sıkıldı çıkmak istiyor öyle hareketli sizler kaçıncı haftadasınız durumlar nasıl kaçıncı haftada doğum yaptınız Annişlerim😂🙈
kahvesever__ Minagezer 37+2 de doğum yaptım oğlum 2 hafta önce geldi 🤣🤣içerde daha fazla duramadı 😁😆😁
Seymaben Minagezer 37+6 da gece 12 de acil sezeryana alindim ve dogum yaptım bebegimin suyu bitmisti ve kalp atislari yavaslamisti o yuzden😅😍
Hemsure Minagezer akşam doğurdum🤗 5 saatlik 2 çocuklu anayım 😂 ilk oğlum 37+6 da bu miniğimde 39+1 de geldi çok şükür 🙏🏻
Eyllce 39+1 daha doğum yapmadım :( ne kadar daha sürecek merak ediyorum herhalde tam 40 doldurmak istiyor bebeğim
Anna-aslan Minagezer hayırlısıyla alın kucağınıza inşallah 🙏 benim ikinci hamileliğim şuan 12 +4 ama ilk hamileligimde 38 haftaya girdiğim gece sancılarım geldi ve nihayetinde meleğimi oğlumu kucağıma almıştım 🥰🥰
Minagezer Anna-aslan Tesekkür ederim darısı başımıza insallah istediği zamanda sağlıkla gelsin tüm minikler🌸