adm O günü sizlere en başından uzun uzun yazmak istiyorum o muhteşem günü tekrar anımsamak adına umarım sıkılmadan okursunuz. Bir arkadaşımın ısrarı üzerine 25 mayıs ta öğrendim ben hamile olduğumu regl günüme henüz 3 gün vardı göğüslerimde hasasiyet, kasıklarımın ağrısından da ölüp ölüp diriliyordum adeta ama tabi bunu hamileliğe yormuyorum aklımın ucundan bile geçmiyor regl a bağlıyorum durumu haklı olarak testi yapmadan birgün öncesi akşam üzeri çocukluk arkadaşım ile konuşuyoruz ağrıdan duramadığım saatelerde telefonun diğer ucundan hissedip ne olduğunu sordu bende anlattım işin garibi ben reglın ilk günü ağrı çekerim oda biliyor tabi sen dedi eczaneden test alıp test yapsana bi dedi sebebini sordum sebep yok dediğimi yap yarın birşekilde git al dedi kayın validem le sağlık ocağına gittiğimizde gizlice eczaneye girip iki tane test aldım neden iki hâlâ aklım ermiyor eve geldik testi yaptım biri net diğeri silik çıktı fotoğrafını çekip arkadaşıma gönderdim hamilesin dedi saçmalama olmaz öyle şey dedim çünkü evleneli daha bir ay bile olmadı silik çıkmış dedi bekle biraz netleşir dedi dayanamadım ikinci testi de yaptım ondada silik çıktı koydum köşeye bekledim tekrar gidip baktığımda netleşmişti ağlamaya başladım engel olamıyorum kendime arkadaşımı aradım haklı çıktın netleşti dedim gülmeye başladı gözümüz aydın sen anne ben teyze oluyorum dedi ağlamaktan konuşamadığım için cevap veremedim telefonu kapattım eşim işten gelene kadar aktı göz yaşlarım engel olamadım eşim geldi ne oldu neyin var neden ağlıyorsun dedi eczaneye gitmemiz lazım dedim neden o cümleyi kurdum bende anlam veremedim o anki psikoloji işte neden dedi soru sorma dedim nöbetçi eczane bulmak için çıktık yola bulduk arabadan tek başıma indim bir test daha aldım eve gittik testi tekrarladım banyodan çıktım eşim uzanmış meraklı gözlerle bana bakıyor amacın ne kadın dercesine testi götürdüm eline verdim bu ne dedi bak işte ne olduğuna dedim baktı inceledi çift çizgi var ne ki bu ne demek dedi sonra anladı aaa çift çizgi hamilesin dedi testi geri elime verdi 😂😂 hiç birşey söylemedim odaya geçtim oturdum yanımada gelmedi soruda sormadı hiç bir tepki vermedi o an orada hayaller ve hayatları yaşadım anlayacağınız 😕 şuan 19 yaşındayım 20 yaşında bebeğimi kucağıma alıcam Rabbim nasip ederse 🙏 şuan 20 hafta 5 günlük oğlumu bekliyorum👶😍 annesi ve babası gibi kış bebeği olacak kendileri 😊❄⛄🙈