adm Tam uc yil gecmisti ilk mucizemin uzerinden...mucize diyorum cunku dogum yapar yapmaz %90 yasamaz dedikleri bir mucizeydi benim ki..Kollarimdaydi ama sarildigimda optugumde yasanmislik hic yoktu...hep eksik hep yarimdik...Ne esim nede ben dibine kadar yasamistik bu duyguyu anlicaginiz...3 yil sonunda benim travmalarim azaltmisti...Esim dile getirmek istiyor ama cekiniyordu tepkilerimden...Tekrar ayni seyleri yasarim dusuncesi 2. Cocuktan sogutmustu beni acikcasi...En son eşim yeni dogum yapan arkadasimizin evinde cok guzel degil mi minicik suna bak dedi dayanamayip...ben oglumun bu hallerini hatirlamiyorum dedi...Biz o gun karar verdik...3. Ay sonunda ben hamileydim normalde testleri hep esim evdeyken yapiyordum...o tuvaletin kapisinin onunde ben icerde...ve 2 ay boyunca gecen diyalog hep şöyleydi...
-Yok bisey
-belki erken yapmisizdir yarin bidaha yapariz
-sanmiyorum hasta olcam hissediyorum....
ve benim dedigim oluyordu...
3. Ayin bitiminde ben esim isteyken dayanamayıp sabah yaptim testi..Hicbir zaman regli dönemini gecmesini beklemedik zaten hep erken gebelik testleriyle 10 gün önceden baslardık yapmaya...ve ben o ay hamileydim..2-3 haftalık gebelik yazıyordu testte....aksam 6 ya kadar bekleyemezdim...sanki ilk defa anne oluyorum sanki 2. Cocugu istemeyen ben degilmisim gibi...hemen fotografi cektim attim esiminde agzi kulaklarinda ise konsantre olamiyor diye erken cikmasina izin vermislerdi....
sonra ne yazikki bir hafta sonra benim travmalar geri dondu...aldircam bu bebegi istemiyorum dedim yine ayni seyler olcak gibi hissettim...3-4 ay bu böyle sürdü... sonra kalp spazmi gecirdim eşim işteydi korkunç bir gündü ben bebeğimle ölümden döndüm ve bunları minik mucizemin yanında yaşadım...o gunden sonra deli bir bag kurduk...inanclarimla esimin yardimiyla ve kucuk mucizemin yani oglumun kardesine duydugu sevgiyi gordukce burdaki yazilan yorumlari okudukca birilerinin derdine ortak olmaya calistikca astim herseyi... bizim hikayemiz boyle işte...biraz uzun biraz sıkıntılı ama sonu aşılmaz değil...doğumuma tam 14 gün kaldı...dilerim tüm anneler sağlıkla kavuşur yavrularına 🙏🏻💞