adm Sanırım her insanın kendine özel hikayeleri içinde,kendine özel, paha biçilemez hisleri vardır kesinlikle.. Çift çizgiyi gördüğümde daha doğrusu görmeye çalıştığım da epey heyecanlanmış acabalara boğulmuştum.Dayanamadim ve anında gidip kan verdim.Hayatimin en uzun bekleyişi olduğunu varsayıyordum o an.Cizgiyi belli belirsizde olsa görmüştüm biliyordum hamileydim.Ama o da ne kağıdı almaya gittim ve negatif dediler.Sanirim ağlamamak için kendimi daha önce hiç o kadar sıkmamıştım. Ama içimde biyerde biliyordum bir yanlislik vardı bu işte.Ve ertesi sabah tekrardan başka bir marka testle bu yola basladim , ve bingo biraz daha belirgin "görmek için zorlanmayacagim kadar" 😊 evet dedim ben hamileyim biliyorum.Akşama eşime söyledim bir yemek eşliğinde ve nasıl gerçekten mi doğru mu sorularıyla karşı karşıya kaldım.Ve hadi hastaneye dedim (başka bir hastaneye gittim bu sefer) gece 12bucuk olmuştu.. Ve telefondaki o tatlı kadın tebrikler dedi sonucunuz pozitif 38 ile hemde.Ama gel gorki, bazı beklenmesi gereken şeyler vardı değerlerin 2 katına artması regl günü geçmesi kese görülmesi gibi gıbı gibi uzun bi yoldu artık bu, bir bedende 2 kişi olduğumuz. Doktora gittim ve anneler günüydü 2 katı artmıştı sonucum ve diğer süreçler vardı ama o an hicbiri umrumda degildi, benimsemistim bile onu çoktan, hicbirzaman dualarımı dilimden düşürmedim hep hayırlısı sağlıklısı diye dua ettim.Hala da öyle , şuan Rabbimin bize bir emaneti ve bir ömür boyunca öyle olacak.Onlara bedenimizdeyken, yanimizdayken cok iyi bakalim..
O gün işte çok ağladım arabaya oturdum ve mutluluktan ağladım en güzel hediyemdi bebeğim bana o gün.. Ve bu güzel ayin bingosu olarakta forumda tanıştığımız 4 kız arkadaş olarak o ay hepimiz hamile kaldık. Hâlâ birlikte sıkılır birlikte güleriz birlikte dertlesiriz😊👭👬 şuan 2 prens ve 2 prenses olarak doğumlarımızı bekliyoruz..Rabbim o günleri de sağlıcakla gösterip kucagimiza almayı nasip etsin.Saglikla gel oğlum 💙