adm 27 Şubatta günüm 3 gün geçiyordu ben eşime günüm geçtiğini söylemedim sonra hayal kırıklığı olur diye. Akşam oturuyoduk sordu bana bende iki gün geçti dedim,biraz belirtileri de vardı, eşim durmadı gidip test Alıcaz dedi bende biraz daha bekleyelim,yarın gideriz yada iki gün sonra hastaneye gidelim dedim eşim nöbetçi eczane aramaya başladı,sonra kalk gidiyoruz dedi. Yerinde duramıyordu😍eczaneye gittik testi aldık eve geldik ben yaptım bekledim silik iki çizgi çıktı çıkmadım lavabodan,hala yanılma payı olur diye bekledim onu da heyecanlandirmak istedim,sonra vurmaya başladı kapıyı çık artık herşeyin hayırlısı olsun dedi. Çıktım testi gösterdim pozitif görünürde. Sarıldı eşim bana alnımdan öptü. Biraz pimpirikliyiz biz sonra ya yanılma payı varsa dedi,kalktı eczacıyi aradı testi attı pozitif dediler. Yetmedi kuzenim hemşire,ona msj at diye tutturdu ona attım oda hayırlı olsun dedi,sonra Ablamlara attım onlarda da aynı cvp. Kızkardeşine testi çekip atmış,sonra kalktı annesini aradı,altinimizi hazırlayın torununuz geliyo dedi. Ama yine hastaneye gidip kan tahlili yapana kadar tatmin olmadı, hastaneye gidip değerler pozitif çıkınca tatmin oldu. Ondan sonra çilemiz başladı tuvalete oturduğunda ya bebek düşerse, merdiveni yavaş yavaş çık, çaydanlığı kaldırma tepsiyi kaldırma. Ama hepsi bir hafta sürdü,. O günü hatırlayınca su an ki sıkıntılı anımi unuttum şu an eşim yok,zaman geriye aksa keşke..Biraz uzun oldu ben hem yazmayı hemde uzun uzun okumayı çok severim ❤😍😘