Serife5706 Bugun tvde masterchef izlerken ananas gördüm, canim ananas cekti😂🤭🤭ilk de Bafra nin meshur pidesinden cekmisti 😀varmi asermesi olan ilginc bisi cani cekenler?
Derya_gumus Serife5706 esim bana master chefi izlemeyi yasakladi:))) orda gorduğum bircok seyi canim cekiyor
Minikbebegim1999 Serife5706 kiz kotu oluyor eşime aldırdım herhalde mevsimi değil anlamadim hemen kotu oldu kirmizi olmaya başlıyor
Serife5706 Minikbebegim1999 nerde yasiyosun bilmyrm ama ben ankaradayım, burda hamileler icin manav varmis, her cesit meyveden bulunduruyolarmis😀
Minikbebegim1999 Serife5706 ahh keske Kırşehir de olsam belcikadayim canim burda manav yok 😢 anca market oda 6 da kapaniyo akşam
Minikbebegim1999 Serife5706 ananas gebelikte önerilmiyor erken doğum riski oluşturabiliyormuş dikkat et canim yeme bence ananas hurma
Minikbebegim1999 Serife5706 evt bak interneten hemen yazıyor tüp bebek tedavisiyle hamile kaldm ben liste vermişlerdi bize yaziyor ananas yemeyin hurma yemeyin diye
Minikbebegim1999 Serife5706 yani cok yersen oluyor diyolar ama yinede riske atma bence bide erken haftalardasin
Obirgebe Serife5706 canın çektiyse ye birşey olmaz oturup kilolarca yiyemezsin zaten dilin bi tuaf oluyo😅 merak etme birşey olmaz ☺️