EbruSamet HaticeTabak evet fazlası da zarar canım inş tekrar içmek zorunda kalmazsın bende 50lik içmiştim şu şeker olayını da bi atlatsak 🤔😁
Dilekalp Merhabalar bende de gebelik şekeri var çok dikkat etmek gerekiyor. Benim de tokluğumdan çıkmıştı ama net teşhis koyulamadı mecbur yükleme oldu açlığım normaldi 75 gr lık içmiştim 1.saatte 187 çıktı 2.saatte 150 civarındaydı. Şimdi diyet yapıyorum suyum fazla çıkıyordu şimdi diyetle normale döndü. fakat yürüyüş de yapıyorum yoksa hemen yüksek çıkıyor her gün sabah öğle akşam açlık tokluk ölçümü yapıyorum
EbruSamet Dilekalp bende ondan korkuyorum canım gebelik şekeri çıkıcak diye çok zorlu bi süreç allah hepimizin yardımcısı olsun 🙏🏻
Dilekalp EbruSamet korkutmayın kendinizi stresten daha da artıyor şeker. En azından diyetle düşük çıkıyor. Birde belirsizlik kötü inş bir an önce teşhis koyulur yoksa daha çok kafanıza takarsınız. 🙏
EbruSamet Dilekalp diyet uyguluyorum doktorum vermişti dediğin gibi umarım teşhis koyulur ona göre planlı devam ederim bende canım çok sağol 🙏🏻