Kubr_a Gelen giden kapıyı vuran yok🤦🤦 açıklık +sancı+ yumuşama bile yok. +Canım çooocuum gel yivrum diyorum diyor nauu nauu🥴
tazebiranne_hg04 Kubr_a ayy zor olmuyor mu artık bebek ağırlaştıkça? Ben 9. Aya yeni gireceğim 37-38 de doğursam artık diyorum iyi beklemişsiniz 🙄
kedisever11 Kubr_a rabbim kurtarsın inşallah hayırlısıyla, biz de 38+3 olduk hala tık yok 40 a gelmeden doğum yapmak istiyorum artık çok zorlanıyorum gerçekten. Umarım siz iyisinizdir
Kubr_a tazebiranne_hg04 9. Ayıma kadar hamileliğimi hiç anlamadım. Çok aktif geçirdim ama şuan bu sıcaklarda cidden hiç çekilmiyor🥵
Kubr_a kedisever11 amin inşAllah sağlıcakla alalım bebişlerimizi kucağımıza.. en önemlisi o tabiki.. ben de 37 den beri olsun diye çok uğraştım yapmadığım aktivite kalmadı. Hurma+ananas+ada çayı… Ama beklemek istiyor hanımefendi keyfi yerinde🤷
Annecikk_18 kedisever11 +1 ben de öyleyim hayırlısıyla gelsin artık miniğim gün geçtikçe zorlaşıyo 39+4 olduk daha tık yok perşembe kontrole çağırdı doktor bakalım ne olacak
kedisever11 Kubr_a demek ki keyifleri yerinde içeride :)) ben de yürüyüş olsun hareket olsun yapmaya gayret ediyorum ama anlaşılan onların canı ne zaman isterse o zaman gelecekler :)
Eminebayrambey Allah yardımcın olsun benim ilk çocuğum 42.haftada mecbur artık sezeryan oldum gelmiyodu seninde soyeldigin gibi zerre şanci açılma yoktu
Pp0634 Maşallah diyelim iyi beklemişsiniz hayırlısıyla gelsin inşallah 🤲 Bende açılma yok 2 haftadır çatı muhanesi yapıyorlar ama bı tık yok normal olmucak herhalde sezeryan olacak benimde bu gidişle ☺️
Aysegullllae Bizde 39+2 olduk ama sanki yeni hamileymişim gibi hiç bişey yok bu senenin bebeleri gelmek istemiyor galiba 😂😂
Kubr_a Aysegullllae napsın garibim dünya almış başını gidiyor annemin karnında yiyem içem oturam derisiz başım 😅😅
Pp0634 Kubr_a 38 haftaya ama suyum sürekli azalıyor gebelik şekeri vardı bende hala geçmedi onu dengeliyemiyorum