Esra06e 13.haftada ikizlerimin kalbi durmuş 15 haftada kürtaj oldum böyle bir olay yaşayan oldumu 😔 dayanamiyorum bu acıya
kuzucumoglum Esra06e canım ben geçen sene tek yumurta ikizleri mi 31.haftaya girerken ölü doğum yaptım çok zor rabbim sabrını versin😔
[silindi] Esra06e allah sabır versin kuzum 🤍 bende 9 haftalık ilk bebeğimi kaybetmiştim zor bir durum düşmanıma vermesin rabbim 🙏
Esra06e kuzucumoglum benimde tek yumurta ikizleriydi cinsiyet öğrenmeye gitmiştik kalbinin durduğu öğrendik
[silindi] Esra06e rabbim yerini sağlıklı bebeklerle doldursun inşallah cennet kuşlarımız bizim onlar inan derinden hissettim senin acını seninki benimkinden de büyükmüş ama acının küçüğü büyüğü olmuyor cennet kapısında meleklerin seni bekliyor olucak 🤍
Gezgin4592 Allah hepinize sabır versin 😔kim bilir ne kadar zordur 😐 Allah yerlerini sağlıklı Bebişlerle doldursun
_Mother_ Esra06e hmm çok üzüldüm rabbim sabır versin inşallah 🙏 rabbim kimseyi evlat ile sınamasın inşallah
Esra06e kuzucumoglum benide öyle dediler normal doğum için suni sanci verceklerdi ben özelde aldırdım
Azra41 Esra06e geçen sene temmuz ayında 9 haftalikti hastaneye gittigimde detayliya girdim 7+4 gunluktu karnimda olmuş 🥺😔 toparlanmam zor oldu ama zamana bıraktık sonra şuan 21+6 günlük hamileyim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲