Brcprms _almirasmom bence doktoruna vi danış yemek öncesi metsil sonrasında gaviscon içiyorum mide sikayetim gecti
_almirasmom Gmz28 ınsallah bazen hamıle oldumu unutuyorum 😅 sonra belıme hafıf agrı gırıyo hamıle oldumu anlıyorum😅
Gmz28 Merveekayaa aynısı oldu bana uc gun surdu ve bitti doktor normal dedi eski adet kanı atıyor vücut dedi
Gmz28 _almirasmom ay ben de yaa doktora gidince rahatliyorum bir dahaki randevuyu 1 ay sonraya verdi neeee o kadar gec mi diyorum :))
Merveekayaa Haticegg ben dün başladım. 2 kez kullandım şuana kadar herhangi bir yan etkisi olmadı çok şükür. Alttan fitil şeklinde kullanıyorum. Doktor daha fazla etkisi olcak dedi.
Mrvnrsntrk caglauckaya merhaba 7+1 benımde aşırı bulantı basladı ve uyku var sureklı ateş yapıymrus gıbı aynı vücudum dıştan soguk içten sıcak ıns cok uzun sürmez 🙁🙁
merveiyd 6+2’ deyim 2 güne kadar iştahım çok açıktı çok iyiydim. Ama iki gündür mide bulantısından duramıyorum afedersiniz uykumdan uyanıp yediklerimi çıkarıyorum. Hiçbir şey yiyemiyorum, var mı ben gibi olan