Summerwine Gaz sıkıntısı haricinde bir şeyim yok hamile değil gibiyim arada kasıkta sancı olunca seviniyorum kendini hissettiriyor diye😍
_almirasmom Haticegg bende kahverengı akıntı yaptı kestım gecelerı yatarken alıyorum yan etkı yapmıyo durduda lekenme ılacı 1 taneye dusurunce
_almirasmom Haticegg banada tam tersı hıc akıntım yokken verdı kahverengı geldı kestık gunde bır kez alıyorum 😅
aleynasrgcl01 Brcprms çok şükür mide bulantısı mide yanması gibi sıkıntım yok şuanlık. Sadece aşırı yemek yemek isteğim var hiç doymuyorum gibi bi iştah😅😅🌸
mustafatma43 caglauckaya Brcprms 5+2 de keseyi gördüm dün 6+2 idim kese içi görünmedi yaşayanlar varmı
Merveekayaa _almirasmom bana da verdi o ilaçtan dün başladım. Kese etrafında da kanama mevcut benim. İğne yaptı bide ilaç verdi.
Brcprms _almirasmom ben yemek öncesi metsil yemek sonrası gaviscon içiyorum gaz sorunum yok gibi bisey suan
Brcprms _almirasmom bence doktoruna vi danış yemek öncesi metsil sonrasında gaviscon içiyorum mide sikayetim gecti
pamia Merveekayaa bence yerlesme kanamasidir korkma bu zamanda boyle olmasi normal kirmiziya dondu an direk acile git