rfzsB Busraela AMİN Rabbim razı olsun kardeşim. Gözün aydın olsun, Rabbim sağlıcakla kucağına alıp evinizi şenlendirmeyi nasip etsin. Ve dedim ki işte benim okumak istediğim uzunluk, teşekkürler ❤😘
mucizem88 Hayırlı olsun Rabbim en kısa zamanda size kavuştursun inşallah 🙏🏻 Ya normal doğum bende istiyorum ama canım çok kıymetli korkum var 4 ayımız kaldı Allah’ımın izniyle hergün meryem suresini okuyorum adamıştım hem doğum kolay olur derler normal sancılar çok ağar değilmiş ama suni sancı çok kötüymüş inşallah hemen açılırda rahat doğumum olur siz bayağ zorlanmışsınız normal doğum sürecini her doktor sabırla beklemez diyorlar hemen sezeryana almak istiyorlar diyorlar İnşallah sıkıntısız atlatırım 😒 Rabbim isteyen herkese de nasip etsin inşallah 🙏🏻🤗
Busraela mucizem88 bende meryem suresi cok okudum evet doğum zor hatta ben epidural igneye guvendim nerden bilirdim bende fayda etmicek ama ona rağmen Rabbim yardim ediyo sen sadece o an dua et sonlara doğru insan kendine güvenemiyo yapamicam galiba diyosun ama bebeğini dusundugun anda inan bana gecer o düşünce sadece sabır gerçekten çok fazla sabır gerekiyo Allah gönlüne göre versin hangisi hayırlıysa ikiniz için o olsun🙏
Busraela Kivito Sağolun. az bi dikişim var bide çok az yirtilman var dedi doktor kızım eli yanaginda gelmis o yüzden yirtilma olmus biraz
Yessimjade Busraela ay canım gözünüz Aydın Allah analı babalı büyütsün ben bugün 40+5 im hala tık yok dört gözle bekliyorum darısı başıma ☺️☺️🙏🏻
Busraela Yessimjade bende hep tık yok diyodum hatta dogumun basladigi gunun sabahi bile doktorumuz güldü dişi çıkcak artk cocugun dedik dalga gectik sabret sabrın sonu selamet canım
Gencay Busraela çok geçmiş olsun.bende 26 gün önce erken Doğumla 7 aylık,yani 30 haftalık bebeğim oldu.ve Hale’n küvezde.sadece sabır ve dua 🤲.inşallah en kısa zamanda bebeğine sağlıklı bir şekilde kavuşursun 🙏🙏
Bilge35 Busraela canım bebeğin kan şekeri sorunu sadece emmediği için mi yoksa sizde gebelik şekeri varmıydı. Sağlıkla alın insallah kucağınıza gözünüz aydın.