egemomss Ben 30 yaşındayım 10 yıldan fazla zamandır sigara kullanıyordum özel sektörde mühendisim, öyle bir paket falan da içmiyordum yani günde 2 paketi bitirdiğim oluyordu çoğu zaman. İnan en çok korktuğum şeydi hamile kalırsam ne yapacağım nasıl bırakırım diyordum. Hamileliğim kesinleştikten sonra koca bir fincan kahve ve yanında da 3 sigara içtim dedim ki bu son içmeyeceğim daha dünyaya gelmeden evladımı zehirleyemem. Tüm olay kafada bitiyor kafanda bitirirsen gerisi kolay zaten. Ama tabi sonrasında sigara aklıma geldikçe yedim bişeyler ağzım hiç boş durmuyordu mide bulantısı falan da yaşamayınca çok hızlı bir şekilde kilo aldım. 6. Ayımdayım hamile kaldığımda 50 kiloydum şuan 66 ve yarısından fazlasını sigarayı bıraktığım için aldım😂 Yani uzun lafın kısası zor bırakan biri olarak seni çok iyi anlıyorum ve sana tavsiyem alışkanlıklarını değiştir sigara yerine başka şeylerle oyalan sigara içilen ortamda durma eşine de evde içmemesini söyle. Benim eşim sadece iş yerinde içiyor etrafında biri içerse canın çekecektir muhakkak. Olumsuz yorumlara aldırma burda herşeyi katı bir şekilde eleştiren garip bir kesim var. Geç bile olsa çabalıyorsun bu çok önemli, kimsenin anneliğini sorgulamak kimseye düşmez. Uzun oldu kusura bakma. Umarım sağ Salim bebişine kavuşursun☺️🙏