Tunurr Kızlar şimdi görüştüm akademi hastanesiyle normal Doğuma 4100+KDV dedi sezeryana 3850+KDV dedi fatura istemezsek normal Doğum 3900 oluyormuş sezeryan 3600 oluyormuş. İçinde fotoğrafçı kapı süsü albüm varmış. Bana çok geldi fiyat diğerlerine göre 25 haftadır da Nuri beye gidiyordum. Şimdi ne yapacağız bilmiyorum 🤗
M3lt3m Özel körfez Marmara hastanesi 2200 sadece çekim dahil Cihan hastanesi 2500 oda süslemesi ve çekim dahil
Acrbaby Tunurr eylül başıydı canım doğum yaptım , süsleme ve albüm istemedim bişeye benzemiyo zaten .. kendim yapmıştım doğumhanede hemşire çekiyo zaten fotoğraf
Acrbaby Tunurr hastane çok iyi ama hem Nuri beyden hem oda hizmetlerinden hemde hemşirelerden çok çok memnun kaldım , 4000 bile hak ediyo gercekten 🙈 çok ilgililerdi
Tunurr Acrbaby evet canım sana katılıyorum ben de Nuri bey ve hemşirelerden çok memnun olduğum için üzüldüm. Bakalım bende iyi bi pazarlık yaparım o zaman çok teşekkür ederim 🤗🙏🏼
zlemKoAltnta Acrbaby merhaba ben de Nuri Bey e gidiyorum oda hizmetleri vs çok iyi demişsiniz biraz daha anlatır mısınız bana orda doğum yapacağım için merak ediyorum. 😊Doğumunuzdan memnun kaldınız mı ben de 33. Haftamdayım doğuma az kaldı😇
Cerenora Susamtanesiii Canım yeni mi sordun? En son muayeneye zam geldi 115 oldu ya acaba bu fiyatlar da değişmiş midir?
Susamtanesiii Cerenora en son 20 gun once gittigimde 100 tldi cuma tekrar randevum var ozaman bi soruyim Ama arkadasin agustosta bu fiyatlarla dogum yapti
bukna @EsenPelin @Tunurr ben Medicalparka gidiyorum muayene ücreti 145 doğum normal 3250 epidural istersek 600 ilave sezaryen 3500 oda süslemesi loğusa şerbeti 10 fotoğraf bebeğin testleri falan hepsi dahil dediler.
Cerenora Susamtanesiii Şu an değişmiş olabilir. Ben riskli gebeyim her hafta gidiyorum şu an muayene 115 tl.