hunilimom Padfoot inan bende istiyorum bu hafta da gelsin 😂 yarım saatte bir bı ağrı giriyor belime ama rahatsız etmiyor beni
Padfoot hunilimom benim yalancı sancılar da başladı zorlamıyor sersem yalan olur. Ay var mısın aynı gün doğurmaya dıflfk
TinyBabys Padfoot doğum pozisyonu almıştı. Doğum anında sancıyla birlikte kanala indi. Yoksa karnım top gibi yukarıdaydı.
Hamile_anne27 mrs_atalay inşallah canım inşallah. Hayırlısı olsun. Okuyabiliyorm ama çok yavaş okuyorum dinlesem yine olur herhalde
533460 Padfoot mesela bu yalancı sancıyı nasil yaşıyorsunuz 37+2 yim 38 de dogumu istiyorum bebek pozisyon almis ama kanala girmemiş benimde😩😀
hunilimom Padfoot yok kız doguramayiz 😂😂 herhalde benimkiler çok düzensiz cuma nst girdim gram sancı yok 10 felan çıktı
Padfoot 533460 belli ediyor kendini ya daha önce görülmemiş bi sancı. Sadece karında değil belde de oluyor. Doktorumda öyle söylemişti sadece karın ağrısı sancı değil hem belde hem karında yaygın bir ağrı olması gerekiyor diye. Öyle de oluyor
Padfoot hunilimom aa bende 37 de 40 lar vardı bi iki tane. 38 de de işte bi tane 100 vardı ama ben hiçbirini hissettim mi hayır fjföcm
533460 Padfoot yok benim ki o zaman o şekilde değil benim karnım sertlesiyor bayagi sert ama uykumdan uyandıracak kadar fakat bel ağrım olmuyor
Padfoot 533460 benim de çok sertleşiyordu sancı sanıyordum ama doktorum değil dedi. Seninki de eli kulağında ama bence
533460 Padfoot pozisyon almis ama henüz kanalda değil dedi her seyi Allah bilir ama haftaya olabilir dedi çatı yi da o zaman yapicak kilo alsın biraz daha diye ama kanalda değilse nasıl haftaya olabilir dedi tecrübeden sanirim🙈
Biroglanannesiii Padfoot 37+5 canım geç kanala inmeyi doğum pozisyonu bile almadı bebek ters duruyor açılma da yok sıfır bebek midem de duruyor 🤦🏼♀️
Padfoot Biroglanannesiii ay en kötüsü de o ya. Midede durması ayrı dert kaburgalara baskı yapması ayrı dert mesaneyle oynaması ayrı dert 🤦🏻♀️ Bence toplu sezeryana girelim fjfmfkf
Padfoot 533460 baksana yukarda da yazmışlar suyu gelmiş doğum anında kanala girmiş, demek ki olabiliyor