Busbusu Midesi bulanan karın vucudunda biseylermi eksik vitamin vs aklım almiyo bizde bukdr çok etki yapan şey bazı kadınlarda hiç bı bulantı yapmıyor neden varsa bı vitamini bizde alalım😪
Hayalizlerim Busbusu iki gebeliğimde de hiç bulantım olmadı çok şükür çok rahat geçiyor. Ama vitaminle falan alakası yok tam tersi Demir eksikliği var yeme içmemde düzensiz pek sağlıklı beslendiğimi söyleyemem
Deletedmom52620 Busbusu her gebelik aynı değil vitaminlerle de alakalı birşeyde değil bu benim ilk gebeliğimde yoktu bu bebeğimde aşırı vardı mesela
Tospikannesiiiii Busbusu alakası yok benim ilk gebeligim oglum da dogana kadar hamile gibi bile hissetmedim 1 kere bile bulanmadı ama şuan kızıma hamileyim 4 ay bulantı oldu
Asasasas Busbusu bence bunun bir açıklamazını bulabilselerdi yazardı internette.. genelde genetik derler.. annesinde çok olmuşsa kızda da olur diye ama aynı kişide bir gebelik ötekini tumuyor bile bazen.. 😅🤷🏻♀️
alitalia Bünyeyle alakalı heralde ya. Benim ilk oğlumda bulantım yok denecek kadar azdı. Şimdikinde ise özellikle sabah uyandığımda ve akşam geç saatlerde bulanıyor çok fazla. İkisi de farklı oldu yani. Neden bazılarında daha fazla oluyor hiç bilemiyorum
Asyabuse Öğrenmek için geldim bulanmayanlardanım.. bugün bi uygulama bildirim olarak sabah bulantısı normaldir, gebeliğin sağlıkla ilerlediğini gösterir diye bildirim atmış aşırı sinirlendim ne yani benimki sağlıksız mı 🙄
Snmm5 Asyabuse evet ya böyle yazılınca insan zaten hassas panikliyor yani sağlıkla bağdaştırmasalar keske
isimsizzz Asyabuse midem deli dehşet bulanmasina rağmen o cümleye ben de ayar oluyorum ,bulantım bir gıdım azalacak olsa ödüm kopuyor sıkıntı mı var acaba diye 😒
Ahuum Busbusu hissetmeden 10. Haftayı geçtim diyebilirim. Safrakesem yok olsa belkı taşdan sebeb çok bulanırdı bilmiyorum.
NM_mom Normal de her şeye midem bulanır hatta hamileliğimin çok zor geçeceğini düşünürdüm çünkü annem falan 9 ay baya kusmuş korktum açıkçası ama çok şükür hiç bulantım olmadı rahat geçiriyorum günlerimi 5 ay ne ara geçti onu bile anlamadım🫠💖🧿🧿🧿
TeoMom Busbusu Hormonlar kişilerde farklı etkiler yaratıyor canım bir çocukla diğer çocuğa hamileyken yaşadıklarımız bir değil kimisinin bulantısı 3 ay kimisinin doğuma kadar sürüyor hiç yaşamayan şanslı bir kesim
isimsizzz Hanife47 Bilim, bebeğin cinsiyetinin kız olması ile sabah bulantısı arasında nasıl bir bağlantı kuruyor acaba merak ettim 😁🙈
alitalia Hanife47 henüz belli değil 12.haftayı bitirmeye az kaldı inşallah gösterirse bir hafta sonra doktora gideceğim. Kız olması benim de gönlümden geçen ama sağlıklı olsun tek dileğim❤️ Rüyalarımda da kız görüyorum hep
Asyabuse Snmm5 zaten her şeyden korkuyoruz, şüphe duyuyoruz bi de böyle şeyler söylenmesi deli ediyor beni valla
Asyabuse isimsizzz ne gerek var böyle strese sokmaya bizi dimi gebelik bu herkeste bambaşka 2+2 değil ki bu ama öyle şeyler yazılıyor ki eyvah diyosun yaa
aysegul6044 @Busbusu Bende de hiç bulantı olmadı valla sıfır yani 6 buçuk aylık hamileyim hiç hissetmedim bünyeyle alakalı birde bebekle sanırım erkek bebek te az oluyormus bulantı benim ilk hamileliğim ve erkek e tabi bulantı olmayınca da ilk aylardan beri yediklerimiz bizde kalıyor gelsin kilolar😁 biraz bulantım olsun isterdim açıkçası bu kadar iştahlı olmazdım😁
Deletedmom_12 Busbusu kisiden kisiye degisir o Herkesin vucudu ayni olcak diye bi kural yok ki Arkadasla ayniyiz Benim sabah bulabtilarim vardi tek onunda Aksam cokmus ve koku hassasiyeti cokmuş Bende koku hassasiyeti coook coook nadiiir oldu
1Lokumunannesi 6+3 deyim. 2 haftadır bulantısız 5 dk geçse Allah’a şükrediyorum. Var ya da yok bu tamamen bünye ile hormonlarla alakalı bir durum. Yorum çıkarmamak gerekiyor. Bulantım yok diye kendinizi üzmeyin. çok şanslısınız bence tadını çıkarın. Tüm yaşam standartını bozan bir şey ben geçsin diye dua ediyorum😔