Tatlikiz Kizlar bana nolur bi akil verin bel ve sırt ve kaburga agrisi cekiyorum geceleri hic uyuyamiyorum nasil giderebikirim bu agriyi ilac fa kullanamiyorum 30 haftalik hamileyim
Adhnsema Tatlikiz sanırım bunun çözümü yok canım bu haftalarda olur artık doktoruna bi danışsan belki önerebileceği bi ilaç vardır 😏
Aysun2834 Tatlikiz magnezyum kulllanıyor musun ? Ben 37.haftama kadar kullandım çok şükür ağrım kasılmam olmadı
mucizemizibekliyoruzz Tatlikiz bel ve sırt ağrısı bende de var canım normaldir göbek ağırlık yapıyor ön taraftan, arkadan sırt kasılıyor. Yastıklarla kendini desteklemeye çalış. Benimde var malesef bi sağa bi sola dönüyorum neresi ağrırsa artık
elifelifelif Tatlikiz Bencede magnezyum kullanmaniz gerekiyor. Bende de bel agrisi aşırı olurdu bide surekli kalçama baldırıma kramp girerdi. Magnezyum kullaninca gecmisti. Doktorunuza danışın ama tabiki. Çok gecmis olsun 🙏
Aysegul123 Tatlikiz gebeler için olan yastıklardan kullanabilirsin belki daha rahat edersin . Bana çok iyi geldi
Sultan42 Tatlikiz aynı sorunlar bendede ve ikiz hAmileyim daha önceki tek gebeligimdede yaşadım şuan ikizlerle 36.haftamızdayız bende bugün eşime dedim dayanmıyorum artık dogursam olcak sanki dedim eşimde şabanın filmindeki replikle cevap verdi dayanamıyommmm dayanamıyommm açlığa açlığa dedi sinirlerim alt üst olmasın diye hemen uzaklaştım ordan 😅
CansuDemir Tatlikiz Bol yastık,sola yatmak ve fazla ayakta kalmamak şeklinde (hoş zaten yatarak geçirmemem gereken bir gebeliğim var) azaltmaya çalışıyorum. Magnezyum + günde 2 maden suyu , bana mısın demiyor. 33+5 teşekkürler oğluşum 😍😂
latahzen doğum yapacağım gece oğlum sağolsun kaburgma yerleşti doğurdum 3 sene çektim doktor doktor gezdim hiç birşey çıkmadı parmak değse ağlıyodum artık psikoloğa sevkettiler :D allah sana tezinden şifasını versin benim oğlum beni hiç yormadı diye sevinirken son dk golünü atmıştı yine onu veren rabbime bin şükür ❤️🤲
Tatlikiz latahzen sagol allah razi olsun canim benim😘😍😍 ama napalim psikoloji denen bisey kalmiyo agriyla beraber bide tekmeleri hareketleri yok mu tamm yemede yaninda yat 😏😏😑😑😑
Ygmr0334 Şuan o kadar çok zor durumdayım ki sormayın 36 .haftadayiz ne bir açıklık ne de bir şancı kas katı bir göbek ve sürekli hareket ediyor sürekli dar geldiği bariz belli ağlamak istemiyorum bebeğimi üzmek ve küstürmek istemiyorum doğ artık taşıyorum diye ben ilaclarimla yada ilaçsız hiç biriyle rahat edemiyorum ne yapmalıyım nasıl sakın kalmalıyım
latahzen Ygmr0334 allah sağlıkla kucağına aldırsın öncelikle üzülme bebeğini düşün soluna uyu her zaman geçer inşallah doktoruna görün belki ilaç takviyesi yapar ağrılarınla ilgili
Tatlikiz Ygmr0334 senin yine 4 haftan kalmis sabret kuzum allahim mukafatini verir de iste 😑😑😐ama sozde bu postu acanda benim kime anlatiyosam 😆🤔
TugbaYazgan latahzen ben soluma yatınca kaburgam ağrıyo sağımda rahatım bebeğe zarar gelir düşüncesiyle sağdada uzun kalamıyorum sabaha kadar dönüyorum solda uykuya dalamıyorum miğde yanmaları cabası 37+4teyiz ve ikinci hamilelik cok ara verince acemi olunuyor😬
ppapatyaa Tatlikiz ben 3 aydir uyuyamiyorum geceleri hic yani anca sabaha karsi uyku ilaclari bile fayda etmiyo suanda 38 haftaligim benim sirt bel agrim yeni basladi
latahzen TugbaYazgan solda demekki bebiş 🤗 Allah sağ salim kucağına aldırsın canım bende 2. düşünüyorum darısı bana olsun talihsiz olay yaşadık 20 gün önce rabbim arattırmasın ben ve benim gibi isteyenlere
Buse01 Uykumda var aslinda ama uyuamıyorum saga donsem olmuyo sola donsem olmuyo zaten cok cisim geliyi gece 10 kez cise gidiyorum uykum bolunuyo gunduzleri uyanamıyorum o ayri bi dert
desagr Tatlikiz Riskli gebelik değilse hamile yogası ya da platesi yapabilirsin canım, çok rahatlatıcı oluyo
Tatlikiz desagr hic denemedim canim ilk gebeligim bi risk yok ama bilmiyorum😐sanki kaburgam paslanmişta batiyo surtuyo gibi bi his
Hannah Tatlikiz bilmiyorum siz nasıl geçiriyorsunuz günlerinizi ama ben hareketsiz kaldığım zamanlarda sırt ve kaburga ağrım daha çok oluyor ama kısa yürüyüşler yaparsam ve evde kendimi yormayacak hareketler yaparsam daha rahat oluyorum. Bazı egzersizler de deneyebilirsiniz pilates topuna oturtabilirsiniz bir de magnezyum kalsiyum ve Demir ilaçları da ağrıların azalmasında etkili
Yildiztas Hannah Aynı durumdayız canım uzanınca dinlenmek isteyince daha çok ağrım oluyor anlamadım 🤔 Daha 4+6 Ama uykularım kaçıyor ağrıdan 😢😪
Tatlikiz Hannah ben hareket etsemde etmesende zotlansamda zorlanmasamda bu agrilar pesimi birak.iyo ama bi yandan kuzumun icerde oldugunu hissedince dunyalar benim iluyo 😋😋😊😊😍😍😘😘😘annem benim guzel yavrummmmm kuzummmm bazen karnimi boyle seviyorum konusuyorum anliyomus gibi hemende karsilik veriyo 😆😆😆