minik_koala_ve_annesi Deletedmom_85 eski nick im mihriban_1903 du canim cok postta konustuk aslinda ama bilmiyorum tanirmisin
Deletedmom_85 minik_koala_ve_annesi ayy heyecan yaptım şimdi profilin falan var mıydı belki oradan tanırım görsem illa hatırlarım profilini vardıysa🤣
2022Mom2022 Deletedmom_85 allahım noluyo ben postlarımı karıştırdım diyorum meğer benim açtığım postada yazmışsın 😂😂😂😂iyi oynadın benle bu gece ah komşum olaydın tıkltırdım Çelik kapını 😂😂😂
Deletedmom_85 2022Mom2022 hahsha 😁🤣 kız iki gülüyoruz şurada beee yoksa çekilecek kahrı mı var dünyanın 🤣
2022Mom2022 Deletedmom_85 yok yok iyi oldu iki güldük 😂o ses kaydınıda tam atacam gülmem gidiyo sinir oldum ama iyi oldu bazıları burda sinirimi bozuyordu onlara yağdırırım burdan artık 😂😂
minik_koala_ve_annesi Deletedmom_85 yoktu canim profilim ben seni profilden hatirliyorum ordan biliyorum🥰
Deletedmom_85 minik_koala_ve_annesi yaa bende oynak gibi değiştirip duruyorum profilimi. Bugün koydum bunu da çok eskidendir bunu kullanıyorum çoğu kişi ppden tanıyor zaten 😍
Mehtap- 2022Mom2022 ferudun çelikte İMKB lisesi yakınında abimler oturuyor biraz aşağıda mira düğün salonunun orda annemler oturuyor.
minik_koala_ve_annesi umutubekleyis admin post acmisti kisa sureligine isim degismek isteyen var mi diye bu nicki yazmistim degisti sag olsun
2022Mom2022 Deletedmom_85 örtmenim sayılırsın artık bana bir harf öğretenin bin yıl kölesi olurum 😂😂😂