2022Mom2022 Kızlar ben ankara Altındağ Feridun Çelikteyim 4+1 im varmı buralarda yakın oturan kız gelin tanışalım buluşup arkadaş olalım burda arkadaşım hiç yok 😭😂
minik_koala_ve_annesi 2022Mom2022 mahallende degilim ama ayni ildeyiz canim ankara etlik ayvali benimkide
Mehtap- 2022Mom2022 ferudun çelikte İMKB lisesi yakınında abimler oturuyor biraz aşağıda mira düğün salonunun orda annemler oturuyor.
minik_koala_ve_annesi 2022Mom2022 yaa oyle mi bende 1 yil olacak nerdeyse geleli 😇🥰tam neredeler acaba
2022Mom2022 minik_koala_ve_annesi pazar yerini yeniliyorlar onun biraz daha üstündeler Sivaslılar derneği var yayladan yukarı çıkarken şelaleli park varya ordalar 😄
2022Mom2022 minik_koala_ve_annesi ay beni bi gülme tuttu kız 😂😂😂bütün parklar şelaleli demissinya 😂😂😂yükseltepede dolmuş durakları varya o Çamaltı pastanesi var onu arkana al yukarı çık ordaki yapılan pazar var büyük
minik_koala_ve_annesi Bilgelihayat eski muhtarlik tam nerede acaba muhakkak gordugum yerlerdir ama isimlerini bilmiyorum
2022Mom2022 Deletedmom_85 allahım noluyo ben postlarımı karıştırdım diyorum meğer benim açtığım postada yazmışsın 😂😂😂😂iyi oynadın benle bu gece ah komşum olaydın tıkltırdım Çelik kapını 😂😂😂
Deletedmom_85 minik_koala_ve_annesi sende daire no vermemişsin ama bacı sjdjjd 😁 tel no fslsn da ver evde yoksan gelmeden bir çaldırırm 🤣
minik_koala_ve_annesi Deletedmom_85 eski nick im mihriban_1903 du canim cok postta konustuk aslinda ama bilmiyorum tanirmisin