Bebeksu17 canım erkeğe benzettim ama kızda olabilir erkek bebekler hep böyle sırt üstü yatiyor 🥰 Allah sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini ❤️

Ilkhayat Teşekkür ederim amin inşallah. Bütün bebekler sağlıkla gelsin dünyaya 😇🙏🥰

Bebeksu17 bende bebeğimi pazartesi günü ultrasonda gördüm 12+6 gösteriyordu CRL 6.47 cmdi NT 1.58 mm normal mi bu hafta bi bilgin varmı canım benim seninki de 12+6 gösteriyor o yüzden sordum

Bebeksu17 ay çok teşekkür ederim bunu sormuştum forumda bir Allah’ın kulu cevaplamamıştı çok sağolun içim rahatladı şu an 🥰

Bereninannesiii Ben görsem cevaplardım muhakkak😇 biz bide kan vermiştik 2 li tarama testi için onu da vermediyseniz verebilirsiniz 12-14. Haftalarda arasında

Bebeksu17 dün onun İçin de kan verdim sonuç 1 ay sonra çıkar dediler inşallah ikimiz için de güzel sonuçlar çıkar Allah’ın izniyle ☺️ size sonuçların çıkma zamanı olarak ne söylediler?

Bereninannesiii ben ozele gidiyorum 1 hafta sonra çıkar dediler sonuçları o şekilde aldik temiz cıktı ama tabi her sey Allah’tan. Sonuç ne çıkarsa çıksın tanı amaclı testler değil diye doktorumuz belirtmişti en başta . Inşallah sizler de güzel sonuçlar alırsınız en azindan psikolojik rahatlıyor insan Yoksa bilemiyoruz tüm bebekler sağlıkla doğsun 🤲🤲

Bebeksu17 canım 6 7 haftalık haline bakıyorum ben. Burdan anlamam ama erkek hissettim. Tahmin değil bu his. Varsa 6 7 haftalık haline bakarım ☺️