Yagmurr--0524 Merhaba sevgili anneler🎀 Haftamıza girdik bugün doktor randevume gittim. Herşeyi çok iyi normal dedi ama boyu haftasına göre geri de dedi. Yani normalde 47 cm olması lazım biz 44 cm boyundaymışız. Down sendromlu bebeklerin boylarında kısalık oluyormuş, bu durumu benim gibi yaşayan var mı ? Hani bir ihtimal dedi. Tabi ki gelen her şey Allah dan ama insan bir üzülüyor
hilalhanim Yagmurr--0524 doğumhaneye çıkacağım gün boyu ultrasonda 51cm görünüyordu 55cm doğdu ultrason yanıltabilir
Yagmurr--0524 Minik_prenses ben 48 cm doğmuşum mesela ama doktor direkt doen sendromu diye başladı insan değişik oluyor yani
DemirinAnnesiiii Yagmurr--0524 minyondur canım benimde öle 35. Haftamız 44 cm minyon olacak dedi doktorumuz
Ikigozumuncicegiii Yagmurr--0524 e sorun olsa orada çıkardı zaten takma kafana Allah in izniyle hiç bişey olmaz
Merveofs Ultrason da bebislerin gelişimi de üç aşağı beş yukarıdır canım. Madem testlerde de sorun çıkmamış içini ferah tut bir şey çıkmaz Allah’ın izniyle
Yagmurr--0524 Merveofs inşaAllah canım her şey Allah dan tabiki ama insan bir anda böyle bir ley duyunca kötü oluyor bu zamana kadar her şey normaldi çünkü
Yagmurr--0524 -MinikveAnnesi- İnşaAllah öyledir canım boşa evham yapıp bu son zamanlarda kendimize strese sokmak istemiyorum