• Gebelik
  • Ne zaman karından kese görünür ?

Merhaba bugun alttan muayene ile kesemi gördük çok şükür. Beş haftalık bebek galiba. Şimdi ne zaman karından belli olur ne zaman içinde bebeği görüp kalp atışını duyucam. İlk gebelik ve çok telaşlıyım. Bol gebelik olmasından korkuyorum. Çoğu karından görüyor keseyi bende neden görünmedi 🥺🥺

Üzülmeyin 5 haftalık çok küçük.o zaman bende dealttan görünmüştü. Ben6+5te karından gördüm. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin amin 🙏🏻

nurannee- çok teşekkür ederim. Boş gebelik olmasından çok korkuyorum. Çevremdeki birş daha yeni bu nedenle kürtaj oldu bu beni çok etkiledi .

Gizemmdgru 5 haftalık küçük benim de sadece kesem göründü 7+3 günlükken gittim bebeği kalp atışını duydum benim de ilkinin kalbi durmuştu buda böyle olacak diye korkuyorum stres yapıyorum

Gizemmdgru hayırlı olsun ben de ilk öyle görmüştüm karından gorunmemisti. 2-3 hafta sonra karından görünür inşallah 💝

Gizemmdgru Allah’ım ☺️☺️ ilişkiye girdiğiniz gibi çocuk oluşmuyor hemen.en erken 7. Haftada kalp atışını duyarsın daha 5 hafta önce bırakın bı yeri oluşsun bebişin de iki üç haftaya oluşur karından görür doktor ☺️ benim 8 haftalıkken karından görünmedi bebeğim alttan bakınca ancak görüldü . ☺️☺️

Gizemmdgru canim benim bendede oyle olmustu.Hatta bana doktor baktiginda sana kim hamilesin dedi.soyledi..cok kotu oldum.Kese gorunmuyodu.altdan baktiginda gorunuyodu ama ustden goeunmuyodu.canini sikma bendede ayni durum oldu.Simdi 35 haftadayam.Bana psikoloji baski oldu doktorun soylediyi.simdi her defa ultrasona gitdiyimde ayni sozu soylediyini zan ediyorum..

AyMeh94 bu durumlar insan da stres yaratıyor. Doktordan doktora çok fark var işte. İnşallah benimde sıkıntısız geçer gider 🥰

Ozge, başlığı Ne zaman karından kese görünür ? olarak değiştirdi.

Gizemmdgru Ben kızımın kalp atışını bile 8 haftalıkken vajinal muayene ile duydum.Oğlumda da öyle olmuştu