Denizcokmez 6 haftalığız mide bulantısı ve bel ağrısı ile savaşıyorum bazen hiç olmuyo ama bazen mahvoluyorum şuan mesela bulantiyla savasiyorum kuru bi öğürtü var geçmek bilmiyor
KubilayEsraKayadelen Benimde 16+3 oldum kızlar benim karnım aşağıda ve nerdeyse günde 3 kere falan karnım bi tarafta toplanıyor ve sertlik oluyo kasıklarımda ağrı çok oluyo sizde de oluyo mu🤔🤔
Yeniievli Sedahoca bende 21 olduM kızımla 7 Kilo almışım.doktor dikkat et son aylar daha çok alacaksın dedi.:)) neyseki zayıf hamile kaldım da şanslıyım.
Ftmskry Elifff21 ama arkadasim yengem falan hep 6.haftada duydu kalp atislarini benim neden duyulmuyor😢
iremby burcuozturk 22+1 olduk cok sukur bu aralar guzel gidiyor karnim buyudu hareketlerim zorlasiyor ama biran once buyusun istiyorum 🙈
KadriyeDerin burcuozturk 28+5 olduk sağıma soluma yatmaktan canım yanıyor artık hiç rahat değilim artık batmalarım mı başladı nasıl bilmiyorumda ilk gebeliğim pek tecrübem yok
Destina21 Ftmskry şiddetlimi ağrıların.. özellikle uyurken gece çok ağrım oluyor korkuyorum normal mi ki ?
mucizem61 burcuozturk bizde oglusumla 30 haftalık olduk şükür olsun çok zorlu bir süreçle bu zamana kadar geldik rabbim insallah hepimizinkini sağlıkla kucaklarimiza almayı nasip eder
Umutdeniz Yasemindemirtas evet normal bende geçen hafta hissetmedm doktora gittim uyuyordu yorulmuş dedi doktor taşıyan benm o yoruluyor
hulyAkpinarDemir Tam 29+0 bugün ama gitgide ağırlaştım heleki ystınca karnım geriliyo acıyo burnum tıkanyo organlarım ağzıma geliyo gibi oluyo nefesim darlanyo birsürü yastıkla destek yaptığım halde tuvalet de cabası tabi her saat başı nerdeyse ama canımız kızımız için her şeye değer yeterki o sağlıklı büyüsün çünkü o kıpır kıpır hareketleri dindiryo sıkıntımı 👪🙇🤗😇💖