Emis Elifff21 Her kadın da farklılık gösteriyor ama bu zamanda beslenmene dikkat etmen lazım. Zaten kusucam diye yemek yemeği bırakma. Beslenmeye çalış
Elifff21 Sezenay doktorum metpamitd yazdı b12eksigim oldu için folbiol tablet yazdı kulanıca vücudum kabarıyor kaşınıyor bende kullanmayı bıraktım artık
Elifff21 Emis beslenme de sıkıntı yok az az tüketiyorum sık sık bişeyler atıştırmıyorum ama agzıma su aldım gibi midem boşalıyor başım yerden kaldıramıyorum artık
Deletedmom421 Ftmskry bende yarın 7 haftalik olucam benimde bulantim kusmam olmadi Kalp atisini duydunuzmu
Elifff21 Deletedmom421 hayır daha duymadım 19mm oldunu biliyorum bu ay 31birinde kontrolüm var inşalah kalp atışını duyarım .😊
Ugurer Bn hala hissedmiyrm doktra gdiyrm gayt hareketli diyor ama ne blim sdece karnmın icinde kelbek var snki de kasındıryo gbi oluyo bazen yksa basla bse hsstmiyrm nrmalmi aceba
Elifff21 Ftmskry demek daha kalbi atmıyor tam olarak benim de 15gün önce gitim kalp atışı var dedi ama diletmedi doktor bu ay gidecem dinlerim inşallah
Ftmskry Elifff21 ama arkadasim yengem falan hep 6.haftada duydu kalp atislarini benim neden duyulmuyor😢
aysenur1752 Mestan357 bende sormadım valla doktorda söylemedi cumartesi kontrolüm var o zaman sorarım
SedanurAydnAta burcuozturk 31+5 olduk 🤰🏻 Baş aşağı duruyoruz yürümek biraz zor olsada herşey oğlumla güzellll 👼🏻💙 kıyafetleri yıkayıp ütüleme işine geçeceğim ama kararsızım erken diye 🤷🏻♀️