Aselsmom_ girl_boy_annesi sağlıkla kucağına al canım 💙🐣 o ne demekmiş ya hata bende senin gibi şerefsiz doktora düştüm deseydin😑
girl_boy_annesi Aselsmom_ Allah razı olsun cümlemiz inşallah🤲🏼 Hiç sorma çok uyuz oldum ilk defa gitmiştim bu son oldu 😂
Aselsmom_ girl_boy_annesi aman son olsun zaten canım 🙈 inşaAllah darısı bana bir kız bir erkek iki duyguyu da tadacaksin 😻🧿
Aselsmom_ @Sermec @tontonhanim @Benimdunyam @La_Liberte @B-Y94 @Sarahh @minikportakalinannesi @Derya bende tahmin istiyoruum🐣🙈
Aselsmom_ Aselsmom_ @Sermec27 @tontonhanim @La_Liberte @B-Y94 @Sarahh @minikportakalinannesi @Derya 13+3 ikili taramam vardı doktor erkeğe benziyor dedi sizcee🥰💙
girl_boy_annesi Aselsmom_ Rabbimin izni ile canım🥰🤲🏼 İnşallah Rabbimde sana gönlündekini nasip etsin Amin💙🤲🏼🤲🏼
Aselsmom_ girl_boy_annesi inşaAllah canımm nubu gözüküyor mu canım kusura bakma bende duramıyorum yerimde 🙈🐣🤭
girl_boy_annesi Aselsmom_ Estağfirullah canım seni en iyi ben anlarım🥰 yok daha çok küçük 12. Haftadan sonra nubu gözüküyor
Aselsmom_ girl_boy_annesi 5 ağustosta gitcem canım 13+5 oluyoruz gittiğimde inşaAllah doktor anlayabilir 🙈
2babiesmom girl_boy_annesi o ne çirkin bir tabir gerçekten de haklısınız sağlıkla kucağınıza alın benim de 2. Oğluşum çok şükür 🙏 ne fark eder ki sağlıklı hayırlı evlat olsunlar 😍🥰
Zey-neppp Esssssssssssnuuuuuuuuu canım 6 7 haftalık haline bakıyorum. Büyük halinden ben anlamıyorum bakan arkadaşlar var ama 🙄