La_Liberte Bilgeszr evet nuba göre %91 erkek 🙈 ben demiyorum makaleler araştırmalar diyor 🙈 sağlıkla gelsin bebeğiniz 🥰
Bilgeszr La_Liberte yaa cokk teşekkür ederim hepimiizn bebeği saglıkla gelsin 2 kızım var buda erkek olursa farklı olacak bakalım gelecekte bizi neler bekliyor 😘❤️🥰🥰
2kizannesiiii La_Liberte doktorda %70 kız dedi ama coğu kişide erkek diyor bakalım adım adım annelikde erkek dedi
La_Liberte 2kizannesiiii gönlünüzden geçen sağlıkla olsun 😊 en doğrusunu 16. Haftada doktor bilir ama insan merak ediyor işte 🥰
Dygsnkgl girl_boy_annesi öncelikle hayırlı olsun evladınız sağlıkla büyüsün o doktoru cimere şikayet edin asla bu üslubla konuşmaz diplomasını sokaktanmı almış kendisidir asıl o laf
girl_boy_annesi Dygsnkgl Teşekkür ederim canım🥰 kız çok şikayet eden olmuş zaten doktorun çok seveni var genel olarak hoşuna gidiyormuş millete doktorun bu tavırları 😂
Mizgin09 girl_boy_annesi Allah o doktoru bildiği gibi yapsın kendisi şerefsiz olmasaydı böyle söylemezdi Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 💙