Fatime07 bende 20. Haftamda yapıldı dikişler tuttu ama bebek dikişleri yırtıp doğacaktı rahim boyum dikişten önce 8mm di dikişten 1hafta sonra 4mm e düştü ikinci kez acil serklaj yapıldı 21. Haftamda (ayriyetten 2cm e yakın açılmam da vardı dikişler atıldığında) o da idrar torbasının dibinde bir yerdeydi o dikişten sonra 45mm e kadar çıkmıştı ama doktor rahimi çok buzdurmus dikerken kendi doktorim muayenesinde gördü dikişlerin üstünde rahimin orada ödem var enfeksiyona cevirmesin falan demişti hatta dikişi atan profesör artık hiç yatma sürekli yürü falan dedi bana ama kendi doktorum yürüme yat dedi bende sürekli yattım her muayenede bakıyorduk Bebek aşağı doğru iniyordu dikislere doğru idrar yolumdan ve öteki taraftan akıntım başladı doktor hem toz antibiyotik hem de vajinal fitil verdi attık geçer gibi oldu daha sonra tekrar başladı bayramdan bir kaç gün önce böyle turuncuyla sarı arası akıntım geldi birden böyle boşaldı resmen iç camasirimi ıslattı baya sonra su falan içtim geçti, bayramın 1. Günü belimden başlayan bir ağrı kasıklarıma vurmaya başladı şiddeti giderek artıyordu ve turuncu akıntım falan olmaya başladı içinde kan var gibiydi. Sancılar ve kasılmalar sıklaştı dedim doguruyorum şuan öyle böyle bir ağrı değil acile gittik idrar tahlili yaptılar idrarında biraz enfeksiyon var diyip gönderdi hicbirseye bakmadı başka sancım var diyorum enfeksiyondan dedi gönderdi toz bı antibiyotik yazmıştı onu içtim ama hiç fayda etmedi bir kaç gün sonra kanamaya döndü akıntım baya kırmızı kahverengi arası kanama geldi kendi doktoruma gittik hemen hastaneye yatırdı kanıma bı baktı enfeksiyon kanıma geçmiş daha sonra sancı kesici serumlar haplar ilaçlar falan çok uğraştı 1 gün boyunca ama fayda etmedi çocuk çok inatçı doğmak istiyor dedi sonraki gün benden pıhtı şeklinde kan gelmeye başladı bir muayene etti çocuk dikişleri zorluyor rahimin yirtiliyor artık senin hayatın tehlikede hemen almalıyım dedi öyle bebeği aldı bendeki enfeksiyon da bebeğe bulaşmış