derinnguney karpuzz Bende durayım burda adetin 2. Günü test yaptım pozitif çıktı ama Aralık ayından Ocak ayına düzletti son adet tarihini, şimdi bir de bebeğimin kilosu 1 hafta geriden geliyormuş 🤷🏽♀️
esmaozdemir76 karpuzz yaklaşık 6 haftalıkken öğrendim gebe oldugumu adetim 4 gün geçince test yaptım negatifti öyle adet olmayı bekledim meğerse hamileymisim
Deletedmom52620 karpuzz 1 hafta sonra testte pozitif gördüm doktora gittiğimizde detaylı anlattı işte
Haticee04 karpuzz merhaba benim yarın adet günüm ve 2 gün önce test yaptım negatif bu sabah yaptım çok silikdi bende kan verdim 13.26 cıktı
Esmezgulcin93 BENim günüm 20 siydi 16 sında kahverengi leke geldi akşamına kesildi 2 gün çok az geldi test yaptım hemen çıkmamıştı bi kaç gündür kasık ağrılarım var kafam çok karışık
karpuzz Esmezgulcin93 bende hiç lekelenme olmadı Mayıs ayında hsg çekildim Haziran ayında 20 sinde regl oldum ama bu ay daha olmadım bugün test yaptım tek çizgi
karpuzz esmaozdemir76 benimde 4 gün geçti bugün test yaptım negatif çıktı acaba geç mi döllenme diye merak ettim siz daha sonra tekrar ne zaman test yapmıştınız
esmaozdemir76 karpuzz 28 Şubat son adet olduğum tarih ben testi 21 Nisan’da tekrarladim yani 2 Nisan gibi yaptığımda negatifti 21 nisanda net pozitif gordum ertesi gün kan verdim beta HCG 1988 idi
esmaozdemir76 Esmezgulcin93 benimde net negatifti hatta negatif diye 4 tane dolgu 1 kanal tedavisi baya derinlemesine bayram temizliği filan yapmıştım. Megersem hamileymisim geç döllenme olmuş çok şaşırmıştım çünkü çok stresli bı zamandı benim için ögrendigim zaman
karpuzz esmaozdemir76 oo baya geçmiş zaman aradan 1 ay nerdeyse sevindim adınıza inşallah bizede nasip olır :)
berceste5155 karpuzz 4 günlük gecikmede kan tahlili verdim 0.01 çıktı 20.gün tekrardan tahlil verdim 3600 çıktı