Banuclk Melismelo stokke uçak iÇin çok büyük bi araba bende çok istedim ama eşim olmadan yanımda zor diye vazgeçtim maxicosi aldım cybex baktım ama görsel olarak maxi cosi yakındı diye bunu aldım
Hazally Cybex in kendi sitesinden aldım cybex online shopping yazarsanız çıkacaktır, daha güvenilir geldi site
mercimekannesi27 leona98 cybex iris m air aldık henüz kullanmadık ama kullanış açısından hoşumuza gitti, hem baston gibi hem travel gibi oturma ünitesi ile kapanıyor ve kullanımı rahat ☺️
Yolarkadasim leona98 merhabalar ben de cybex bains M aldim yurt dışında yaşıyorum. Daha doğum yapmadigim icin kullanmadim. Hamileligimin basinda aldim yaklasik 900 euroydu. Daha sonra Almanya’daki XXXL pallen Wurselen’de aynisini 600 euroya gördüm. Oraya yakinsaniz mutlaka oradan bakin derim ben
Zeyzeynepnep leona98 ben cybex eezy twist 2 aldim. Ama almanyadaysaniz cybexin daha cok modeli orada mevcut zaten ve her sekilde buradan ucuza aliyorsunuz 🤣
armi91 Zeyzeynepnep memnun musunuz acaba kullanmaya başladınız mı? Bende almayı düşünüyorum. Fiyatı yüksek, aldığıma değsin istiyorum. Genel yorumlarına baktığımda pişman olacağımı düşünmüyorum ama kullanan yorumuda çok az.
Elifengin Benim iki kızkardeşim aldılar easy twist olanı çokta memnunlar, cosy olarakta aton5 aldılar, türkiyede cybex cosy ile birlikte 20bin tl… bende düşünüyorum nasip olursa… yer konusunda pratiklik konusunda vaya iyi tek elle açılır, stokke çok kaba…
armi91 Hepsi buradada eezy twist ve ana kucağı takım olrak indirimde 18.050 tl. Bende daha indirim olurmu diye bekliyordum ama sanırım doların artmaya başlamasından dolayı alıcam bu akşam.
Elifengin sinemkiz benim iki kızkardeşim cybexin easy twist olanı kullanıyor ve gayet memnunlar. Bende nasipse cybex balios düşünüyorum.
incikinannesi leona98 Ben mima xari kullanıyorum canım cybex in yatak olabilen pusetini almıştım oldukça memnun kaldım şuan cybex melio baston bebek arabası aldım 6 kg oluşundan dolayı Almanya’dan gelecek 479€
Elifengin incikinannesi bende baliosu istedim nasip olursa benimkide belçikadan gelicek. Siz kutulu kapalı bagaja mı verdireceksiniz? Ana kucağı içinde isofixi istedim burada bulamadım onu.
armi91 Cybex bebek arabaları hepsiburaddda indirimde şuanda düşünenlere. Set olarak değil tek tek eklerseniz araba ve ana kucağı adaptörü indirimli oluyor. Ana kucağıda operaistanbulun kendi sitesinde 2500 tl. Onu ordan ayrı alabilirsiniz. Baya uyguna geliyor.
Suiii leona98 merhaba, ben hazıran ayında almıştım çünkü gün geçtikçe zamlanıyor anakucağı bebek arabası ve oto koltuğu şeklinde set olarak aldım aralık ayında kullanmaya başlıcaz kısmetse🙏🏼 cybex aton anakucağı bebek arabası eezy s twist+2 aldım aslında bebek arabasını gb pockit plus kbin boy almayı düşünmüştüm ama kullanırken iki elini kullanman gerekşyor kullanış açısında. Zorlar diye eezy aldım puseti tek elinle tutarken bebek arabasınıda tek elle katlayabileceksin