Nuriye50 Bugün 37+5 doktordan şimdi çıktım 3 buçuk kilo dedi karın çevren 40 haftalık dedi haftaya sezeryan olursun büyük ihtimalle dedi.ben normal doğum bekliyodum şimdi hicbi bilgim yok sezeryanla alakalı napacagmi bilmiyorum tedirginim.
Merali010157 Nuriye50 benimde Dr um aynı şeyi söyledi normal doğum yapamazsın falan demiyot bebek iri olunca hemen sezeryan diyorlar ne. İrisi yani gayet normal kiloda
whitemoon Muhammedalininannesi oo maşallah baya iyiymiş ben 35te gittiğimde 2650 idi bu haftada 36+4 te gitcem bakalım nasıl
MDeniz42 _akalin3 ya canım hiç belli olmuyor benim 33. Hafta da 2500 Gr 46 dı bugün gittim 2880 gram 47 48 cm gayet normal dedi hayır bir ayda 200 Gr mı aldı 1 cm mi uzadı ve çok büyüdüğünü hissediyorum içimde. Üzüldüm açıkcası
_akalin3 MDeniz42 belkı haklısınız ya ne bilim aslında en önemlisş saglıkda takıyoruz işte hep baya az almış nerdeyse haftada 200 alır
43serife MDeniz42 senin yine iyi gibi kendime kıyasla 30 hafta da 1600 gram 41 cm di 33 . Hafta da gittik 42 cm anca olmuş kilosu da 1900 dedi bir bir buçuk hafta geri gibi dedi bende en az 2 kiloyu geçmiştir diyodum iki hafta sonra tekrar gidicez bakalım ne olacak insaAllah düzelir beslenmeme çok dikkat ediyorum artık önce ki ay pek dikkat etmemistim
Mysaa MDeniz42 35 de 2700 45 cm di 1 hafta oldu henuz ne durumda bilmiyorum 😀 genel olarak iyi ama bu şekilde 2 sene daha hamilelik devam edebilir 😀😀
MDeniz42 Mysaa niye 2 sene daha devam etsin kız çok mu sevdin gebeliği 😂😂 yatakta sağdan sola her dönemeyişimde gel artık diyorum😂
MDeniz42 _akalin3 bende ona şaşırdım bu zamana kadar çok güzel ilerledi ama bugün şok oldum açıkçası 2800 doğsa bile benim için problem değil sağlıklı olsun yeter ama 1 ayda 200 Gr 1 cm bana çok tuhaf geldi
MDeniz42 Merali010157 evet haklısınız birde yanılma payı olabiliyor çocuk bi doğuyor daha az kiloda ya da daha fazla kiloda.