SedanurAydnAta Kızlarr 31+4 üz bebeğim en başından beri yan gelişliydi. Ama şu 2 gündür karnım yumuşadı düştü diye post açmıştım 🤦🏼♀️ Bu gün doktora gittim baş geliş dedi yürümekte zorluk çekiyorum iki bacağımın arası hep ağrı yapıyor 😯 nst ye girdim bir sıkıntı çıkmadı ultrasona göre 33 haftalık çıkıyoruz kilosu da 1 kilo 800 gram 😊 sizin kuzular ne zaman döndü aynı belirtileri yaşayan var mı
SedanurAydnAta Suzannnn canım ben çok net hissettim baya anlaşılıyor. Karnım düştü yumuşadı gerginlik azaldı hemen farkettim zaten. Bide yürürken baskı yapmaya başladı öyle anladım 😊
SedanurAydnAta eCeCik bilmiyorum ki canım bana öyle söyledi hep 2 gün önde giderdi zaten ama hiç bu kadar öne geçtiği olmamıştı
SedanurAydnAta Babies16 gerçekten baş aşağı olunca çok daha sıkıntı oluyormuş çok zor yürümek oturmak
pamuk_anne Babies16 merhaba, ben 23+2deyim baş aşağı dönmüş durumda ama doktor erken doğum falan demedi. Ne gibi sıkıntılar oluyor acaba? Ben erken haftalarda sürekli yer değiştirir diye düşünmüştüm sizin yazınızı okuyana kadar.
Cismmpoyraz48 Kizlar Ben dha 23. Hafatamdayim benimdemi baş asaga geldi ozman dha kontrolume 3 hafta dha var ama sürekli bacak aralarim ağrıyor oturup kalkarken yatakta sağ sol dönerken rahim ve bacak aram ağrıyor rahimde sanki ağırlık var gibi oluyor bu ne demek 🤔
SedanurAydnAta Cismmpoyraz48 aynı şeyler bende de var canım bi kaç gündür. Ama doktora gitmeden anlayamazsın dönmüş mü dönmemiş mi diye genelde bebekler hep baş aşağı dururmuş zaten olması gereken o
OzenMeryem Cismmpoyraz48 belki dönmüş olabilir belki de kilosu falan arttığı için olmuştur doktora gidince belli olur olabildiğince uzanıp dinlenin bacak aranıza yastık koyup yatın o biraz olsun rahatlatıyo 👍🏻
SedanurAydnAta Kenanizm18 ayakta durmaya korkar oldum bazen düşecek gibi oluyor 🙈 annem de o kadar kolay olsa keşke diyo 😊😂
aren6161 SedanurAydnAta bende ole diodum canm geliniomus valaha geldik bizde iste kaldi son 9 tekli satilara dustuk hayirlisi bakalm 😍🙈🤗
Tugbakybzc Kızlar başı aşağı döndüğünde hareketlerini nasıl hissediyorsunuz? Benimde harektleri aşağıda hissediyorum ama eskiye nazaran daha az sanki hareket leri 30+3deyiz ama 2 hafta önde gidiyor
SedanurAydnAta Tugbakybzc benimkide önde gidiyor canım ben hep sağ tarafımda hissediyordum ama 2 gündür baya aşağıda hissetmeye başladım o zaman farkettim sende farklılığı anlarsın zaten
SedanurAydnAta BraAkayBulut kilosu iyi dedi canım önde gidiyor dedi 31+4 adet tarihime göre ama 33 haftalık çıktı ultrasonda normalde hep 2 gün önde giderdi ilk defa bu ay bu kadar fazla gitti 28 haftamda 1 kilo 26 gramdı nerdeyse 800 gram almış