Svlyk Ben 37 ye kadar 10,5 - 11 kilo arasında gidip geliyordum tam 39+0 da doğum yaptım doğuma girmeden tartildim 9,5 gösteriyordu. Cok kafaya takmayın hepsi gelip geçiyor. Saglicakla kucağınıza alın insallah 🤲🏻🧿❤
tarcinnnn Dilaraonal yok inanın bebekle ilgilenirken kendisi gidiyor. Doğumdan sonra tartıldığımda 5,5 kilo gitmişti çok korkmuştum veremeyeceğim kaldı bütün kilolar diye. Göbeğim de 10. Günde falan indi. Sağlıklı beslenip bol su içiyorum sadece sakın canınızı sıkmayın sağlığınız yerinde olsun. Kilolar gerçekten veriliyor
tarcinnnn Meowmeow benim şuan jöle kıvamında 😂 göbeğim inanılmaz büyüktü ama normal yani.. geçer diye umut ediyorum şuan için. 🥲 Korseye başladım 3 gün önce ama sporsuz sanmıyorum 😅
Seymabas 21 kilo aldım 2 hafta gibi bir süre var doğuma. Allah’ıma şükür sağlıklıyız hep sağlıklı beslendim doktorda bende çok şaşırıyorum herkesin bünyesi demekki 🥹
Mirayinannesii Ben 21 kilo almıştım. 54 ile hamile kalıp 75le doğuma gittim. Doğumdan sonra 8 kilo akımında gitti suan bebisim 4 buçuk aylık 56 kiloyum. Kilo veriliyormuş gerçekten hic bişey yapmadan da gidiyormuş. Kafaya takmayın doğumdan sonra geçer 🌸
Melekzx anne96 bir şey dicem ama kızma 😅 ben 2.5 kilo almıştım şimdi 1 kilo vermişim yani toplamda 1.5 kilo aldım 35+1 im 😅 arkamdan küfür etmeni istemem. Ebede şaşırıyor 😂 ama ben sıfır tuz kullandım çocukluktan babam öyle alıştırmıştı. Belki ondan vücudum ödem tutmadı