snmhsnn Gnl35 muhtemelen çok da spor ve diyet yapmadan olmuştur öyle olsa çünkü 4 ayda olurdu o yüzden çok da kasmamak lazım yine de ilk gebelik olunca insan bir duraksıyor ama dediğiniz gibi doğumdan sonra vücut zaten eski hormonal dengesine kavuşuyor yani bir de emdirmek de eklenince diyete spora gerek bile kalmıyor ama azıcık dikkat edilip bir de yürüyüş eklense mesela bence çok kısa sürede bile hamile kalınmadan daha aşağısına düşünür bakalım bende merakla bekliyorum daha 2,5 ay var benimde doğuma 😊
Gnl35 snmhsnn emzirmek basli başına bir kilo verme aracı bence. Martta doğdu kızım yazın yüzdüm surekli tabi bu da ise yaradı. Ama kilo hamilelikte kafaya takılacak bir sorun değil bence aldığını veriyorsun. Saglikla alın kucağınıza inşallah 😍
Nazendegelincik İlk gebeligimde 20 kilo almıştım,45 ten 65 e olduğundan çok sorun yoktu, ama şimdi 53 le başladığım bu maceramda 27. Haftam biterken 60 kilo oldum biraz daha dikkatli olup bunu da 65 te tamamlayabilirsem çok mutlu olacağım 😄
Meowmeow Vicibici benim 18.haftada ödem olmuştu. Ayaklarım davul gibiydi. Gerçi şuan düzeldi ama kimi su tutmuyor herhalde 😅 ben su içsem kilo olarak dönüyor. Şimdi 23.haftaya girdik 5 kilo almışım. Buna şükür, iyi bile tuttum kendimi 🙈😅
Vicibici Meowmeow evet cidden bende biraz dikkat etmesem hemen 1-2kg fazla çıkıp ödem oluyor. Eskiden de öyleydim 😂
Meowmeow tarcinnnn göbek kısmı peki böyle jöle kıvamında oluyor mu ya da o şekilde kalmasından çok korkuyorum ya ben 🙈
tarcinnnn Meowmeow benim şuan jöle kıvamında 😂 göbeğim inanılmaz büyüktü ama normal yani.. geçer diye umut ediyorum şuan için. 🥲 Korseye başladım 3 gün önce ama sporsuz sanmıyorum 😅
Kokturk Minik_prenses Maşallah maşallah ben de 34 üm 4 kilo almışım ama bende şeker cıktı perhiz yapıyorum insülün kullanıyorum
tarcinnnn Dilaraonal yok inanın bebekle ilgilenirken kendisi gidiyor. Doğumdan sonra tartıldığımda 5,5 kilo gitmişti çok korkmuştum veremeyeceğim kaldı bütün kilolar diye. Göbeğim de 10. Günde falan indi. Sağlıklı beslenip bol su içiyorum sadece sakın canınızı sıkmayın sağlığınız yerinde olsun. Kilolar gerçekten veriliyor
Duygummmmmm 37+1 4 kilo aldim zaten kilom vardı gebelik şekeri diyet hemde en ağırından dış ağrısı gebelik basında mide bulantıları derken anca bu kadar 😉😂 sağlığınız yerinizde olsunda boşverin kiloyu
MomSes anne96 32. Haftalığim. 53 le hamile kaldım boyum 170. Şuan 61 kiloyum. 8 kg almışım. Bundan sonra umarım fazla almam
2bebeannesiii anne96 24 haftalık hamileyim 2 kilo aldım . Onunda bebek ve suyu olduğunu söyledi doktorum .