Lilya_pn Bende bir haftaya kadar aynen sizin gibi düşünüyordum. 32. haftaya girdim yatış pozisyonlari belimi ağrıtıyor. Sabah ellerim uyusuyor. ilgi alaka cok guzel ama artık biraz biraz rahatsız olmaya başladım uyku ve oturma pozusyonlarindan.
SbhtYlmz Lilya_pn evet az çok tahmin edebiliyorum bide sıcaklar ekleniyo şimdi bu duruma Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin🌺
SbhtYlmz Vera09 evet az çok tahmin edebiliyorum tabiki zorlaşacak o dönemde sanırım bnde biran önce günüm gelsin die beklicem eniyisi bu günlerin tadını çıkarmak ozman😌
Jadewinder Siracinannesi ay onu hamileyken de yapanlar var . Eşimin babası telefonda “paşam nasıl” diyor. Beni sormuyor valla. Bir de “paşama iyi bak “ demiyor mu iyice sinir oluyorum. Onun demesine gerek var çünkü ben akıl edemiyorum. Neyse 🤣 konuyu saptırdım sanırım.
Siracinannesi Jadewinder ahah doğru söylüyorsun yapıyorlar 😂 yazık bizlere o kadar taşı doğur ama ilgi alaka 0 😅
Ezozo Normalde hamilelere hassas davranışır ama sağolsun komşularım sokak kedilerini besliyorum ve biri apartmana giriyo diye topluca üstüme geliyorlar.kaç gündür ağlıyorum nasıl uğraşıcam bu cahillerle bilmiyorum,hiçbirine hakkımı helal etmiyorum