Ellove teachering06 ahahahah diğer hamileleri görünce insan özeniyor ❤️😁 ama sizin boyunuz tabi benden cok uzun belki benim erken cikar diyelim
Ellove Hasretaytemur aslında bir yandan çok güzel birsey ama bir yandan da insan heves ediyor. Eşim hamile gibi görmüyor beni hahaha
Fasulyeninannesi- Ellove 5 aylik olana kadar neredeyse benimde karnim yoktu biraz sabir gerekiyo bide zayifsin catlar karnin bosver buyumemesi daha iyi
Ellove Fasulyeninannesi- yok ya zannetmiyorum çatlamaya musait bir vucudum yok benim. Insallah bir an önce çikar❤️
Ellove kahvesever__ ben çok aşırı zayıftım. 45 kilo oldum gerçi ilaçlarin sayesinde çok şükür. Insallah bir anda belli olur benimde😊
kahvesever__ Ellove olur olur acele etme sonra karnın çok büyünce ya niye çıktın hiç uyamıyorum hareket edemiyorum dersin 😂
Ellove Pineapplee ohhh maşallah hamilelikte en sevdiğim fizik insallah benimde öyle olur. Yavas yavas orantili kilo alirim sizin gibi❤️
Momy_eyyuptalha Ellove 25 haftalıgim hiç yok yani kimse hamile olduğuma inanmiyor 50 kilo ile hamile kaldım şuan 56 oldum
Ellove Momy_eyyuptalha ayy maşallah çok az kilo almışsınız. Doğumla gider o aldiginiz kiloda masallah size gerçekten ❤️
Ziynet4459 Ellove valla ağır bir şekilde covid geçirdim ve geçen seneden beri hiç toplu taşıma kullanmadım korkuyorum o yüzden 😂😂😂