Ellove En merak ettiğim konu bu. Bugün 3 ay oldum ama karnım eskisinden de sönük hiç hamile gibi değilmişim gibi. Az da olsa tam olarak ne zaman farkettiniz karninizin büyüdüğünü. Bu arada 40 kiloyla hamile kaldım şuan 45 kiloyum ondan mi acaba
Ftshn Ellove 18 haftalıktan sonra hızla hamile göbeği oluşmaya başladı canım şimdi 23 haftalığım baya hamileyim diyorum 😁
Pineapplee Ellove benimki 20. Haftadan sonra çıkmaya başladı 24 ten sonra hamile gibi duruyordu 😂😂 şuan 29 sanki daha yeni hamileymişim gibi
Ellove Ftshn ayy hadi inşallah darisi başıma insan heves ediyor. Karnı büyümeyince de hiç hamile psikolojisine giremiyor😁
Ebbruc Ellove çıkar çıkar ben bide kilo da almadım çok ☺️ İş arkadaşlarım diyo bebek kendini belli ediyo artık diye çünkü 2 hafta önce hiç bişey yoktu neredeyse
Pineapplee Ellove 58 idim bulantıdan 54 e düşmüştüm şimdi 67 civarındaym sanırım 🤷🏻♀️ Bende uzun boylu ve zayıf bir insanım iç karnıma doğru büyüyor demişti doktor ilk haftalarda ☺️
Sehrbnon122 Ellove 21 haftaya girdik ikizlerim ile ve yeni yeni belirginleşmeye basladı canım ilk gebeliğim ve 1.76 boyundayım pek erken cıkmadı belli olmadı yani
Ebbruc Ellove 53.4tüm tartıldığımda geçen hafta tartıldım 54.65 geldim ,sonrasında tartılma şansım olmadı tartının pili bittiği için 😂
Heja2121 Ellove Ellove merhaba bende 13+6yim benimde göbek yok bende merak ediyorum ne zamn cikcak diye😀
Ellove Heja2121 ahahaha ohhh rahatladım bende sorun var sanıyodum çok şükür çoğu kişide böyleymiş. Bekleyecez sabredecez😁
Busssx Ellove 32.haftaya kadar kimse anlamıyordu hiç yoktu sonra birden çıktı şimdi 36 olduk kocaman 😅
Ellove Pineapplee ohhh maşallah hamilelikte en sevdiğim fizik insallah benimde öyle olur. Yavas yavas orantili kilo alirim sizin gibi❤️
Ellove kahvesever__ ben çok aşırı zayıftım. 45 kilo oldum gerçi ilaçlarin sayesinde çok şükür. Insallah bir anda belli olur benimde😊
Ellove Hasretaytemur aslında bir yandan çok güzel birsey ama bir yandan da insan heves ediyor. Eşim hamile gibi görmüyor beni hahaha