ysmnkrc 1ciftyesilgoz evet yaptım çok çok hayalet bir çizgi gördüm kaset kestte ışıkla baktığımda görünüyordu 🤷🏻♀️
1ciftyesilgoz ysmnkrc 10. Gün bugün idrar testi yaptım negatif de 11. Gün varsa belki çıkar küçük bir umut 😓
ysmnkrc 1ciftyesilgoz inşallah güzel haber alırsın kuzum geç döllenmedir belki benim de adetimin üstünden 10 gün geçti değerim düşük mesela :)
1ciftyesilgoz ysmnkrc yumurtlamamı çatlamayı net gördüm canım geç döllenme olması için geç yumurtlama olması gerek 🥰 inşallah güzel yükselir değerlerin . Şuan kaç değerin?
ysmnkrc 1ciftyesilgoz 107 canım ben yumurtlamayı zamanında gördüm ama adet tarihim biraz geri attı o yüzden aradaki zaman kısaydı 🥰
ysmnkrc 1ciftyesilgoz yani biraz geriden geliyoruz geç döllenmeden dolayı 🥰 4 günde 100 oldu pazartesi günü tekrar kan vericem 1000 olur dedi doktorum bakalım inşallah ♥️
1ciftyesilgoz ysmnkrc ay maşallah gayet güzel artmış 10 dan 100 e ☺️ kaygılanma hayırlısıyla göreceksin keseyi kalp atışını
1ciftyesilgoz ysmnkrc ben bugün yumurtamadan beri 10. Günüm sabah kaset test yaptım negatifti. Baya ümitliydim bu aydan ama hayal kırıklığına uğradım reglime 5 gün var 😪
1ciftyesilgoz ysmnkrc canım şimdi test yaptım 🥲 gölge gibi bişi gördüm çok hayali . Efekt yapınca belirdi bi bakarmısın ya
ysmnkrc 1ciftyesilgoz benim de yumurtlamadan sonraki 11.günümdü bu şekilde çıktı testim kuzum hatta bulabilirsem atıcam 🥰
tazeanne07- 1ciftyesilgoz var canım hayırlı olaun inşallah benimde böyleydi. Erken gebelik testinde daha koyu çıkar
ysmnkrc 1ciftyesilgoz tatlım benim de böyleydi biliyor musun 🥲 sabah kan verdim 10 değerle öğrendim işte 🥰
1ciftyesilgoz tazeanne07- efektle belli oldu sadece Allahım inşallah vardır çok üzüldüm bi kaç gündür ağlayıp duruyorum🥹 yarın inşallah daha belirgin görürüm çizgiyi
tazeanne07- 1ciftyesilgoz inşallah. Hem gündüz daha net belli olur. Elinde test varsa sabah ilk idrarla bi daha yap
1ciftyesilgoz ysmnkrc of inşallah ya kasıklarıma ara ara kıramp giriyor umarım vardır boşuna ümitlenmiyorumdur🥲